-
Ahoj Nialle Si nejspěvák a jestli si volný nebudeš semnou chodit prosím já tě hrozně zbožnuju jestli semnou budeš chodit budu ráda děkuji si nejkrásnější hele děkuji \niall seš cool milujutě Jestli budeš semnou chodit tak budu v 7 nebi prosím chot semnou Já tě s celýho srdce miluju.<3 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
To nieje skutočný Niall. Napíš mi na twitter: NiallOfficial
-
-
kristýno srovnej si to v hlavě niall s ní nechodí je single
-
-
Tak to bolo na Instagramu alebo ako sa to volá
-
Nie nieje Single. A tá fotka je z pred 2-3 rokoch teraz vyzerá inak. Ale chodia spolu.Neviem ako sa tá stránka volala ale ona tam napísala:
"Yes, I am dating with Niall Horan" a on jej tam napísal: " I Love You so much"
-
-
to není jeho holka,dyt ji muze byt tak 12 a pul,s tou niall fakt nechodi,kde si to proboha cetla????
-
Na internete písalo že Niall má frajerku. Neviem ako sa volá ale tot je ona: http://m2.aimg.sk/fdetail/mf_447251613_bea2d1da11a4f02639470f37a5bf1d55.jpg
je fakt pekná. -
-
Ty p..... prečo zverejňuješ moje fotku po internete!
A pre informáciu nie som s ním som jeho fanúšička tá p.... si to vymyslela aby ma strapnila -
OH MY GOD co to je za ciginu? Jééé promiň to budeš asi ty viď :D Jestli je tohle Niallova holka tak můj manžel je Kevin!!
-
-
No tak to bolo na Instagramu. Tak neviem či je to pravda..... A Niall povedal že by chodil aj Directionerkou: http://disneychannel-news.free-life.cz/2013/08/08/klidne-bych-chodil-s-directionerkou-rika-niall-horan/
A ona nieje Ciganka.Ona je pakistanka
-
-
to je blbost vždyť jí je snad 11 to je zase nějakej výmysl Niall je teď single a ta holka si to mohla vymyslet....
-
Hádám, že to na obrázku jsi ty, že ? :DD
-
-
Jediné čo je osobnosti.cz správne, sú mená.
-
-
tak nějak:-D
-
-
tak to už si ze mě fakt někdo dělá srandu :DDDDD
-
I love you naill horan jsi božííííí <3
-
ahoj naile sem tvoje faninka jenže nesmime na vas koncert. *14* *14*
-
i love nial horan *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*