Přejít na výpis diskuzí

Niall Horan

OSOBNOST 9.3.2011 
942 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jó teď ještě odejde Harryn!!!!§
    • Narry
      Harry neodejde!! *3*
    • To mě udivuje... Vy haters... Vy všichni. Neznáte je, ale přesto je soudíte... Nebo spíše jen závidíte. Co máte z jejich utrpení? Co budete mít z toho, když se rozpadnou? Nic. Tak nechápu tady ty vaše negativvní komentáře. Ok, každý má jinej názor. Ale co takhle se jim přestat starat do života? Jsou to jen lidi! Jako my všichni. Jejich věc, jestli jdou teplý nebo ne. Jejich věc s kým chodí atd. Nám do toho nic není. Nedivím se, že Zayn chce být normální kluk. Když vás novináři sledují na každém koku, jen aby uživili rodinu a dostali bonusy. Taky by mi to lezlo krkem. Nechte je žít! Jsou to jen lidi!
    • Fakt?Supr zpráva :) *3*
  • Myslete si co chcete ale maji dobre pisnicky
    • dobrej pokus o vtip
      • Asi tak no *1*
  • nialla přitahuje johnny deep se koukněte nialla přitahuje johnny deep
  • hele holky co myslíte jako jsou to gayové když tady je stránka:one direction jací muži se jim líbí? *3*
    • Nejsou Gayové *3* *3*
      To je můj názor.
    • Já bych řekla,že určitě.Konečně nějaký důkaz a kdo nevěří ať se podívá na ty stránky *5* *15*
      • Neni ga#
  • Já se taky bojím. Snad se to nestane. Dršte palce se mnou a věřte v to že budou 4ever spolu jako kapela.
    • Nemějte strach.Chvíli to potrvá,ale kdo si počká ten se dočká.Oni se časem rozpadnou *15* *15* *15* *15* *2* *2* *2* *1* *1* *1* *1* *3* *3* *3*
  • JOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TO JE SKVĚLÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ!!!!Slyšela jsem o tom už hodně fám ale konečně je to pravda.A že se na to Zayn chce vybodnout to je známý už delší dobu.Konečně bude pokoj *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *2* *2* *2* *2* *2*
    • Bože! Nechápu, co máte z toho, že odešel... Jeden moudrý muž jednou řekl: „Nenávidíte mě? Fajn. Aspoň vím, že nejsem vašemu srdci lhostejný."
  • hele holky kapela se asi rozpadne a to jsem mněla jset na koncert a na co Zayn už tam nebude jsem v depresi
  • Holky nevím jestli to už některé víte ..ale podle všeho co jsem slyšela tak to vypadá že nás naši kluci postupně začínají opouštět a vypadá to asi na rozpad skupiny..je to hrozné nedokážu ten pocit napsat ani říci slovy..já si myslím že to pravda není ale bojím se..co když se to opravdu stane..co si o tom myslíte vy? je to konec nebo ne? opravdu mě moc váš názor zajímá.. *9*
    • Já nevím. Může se stát cokoli. Ale bylo by dobrý ,kdyby se Zayn vrátil. Jako pětici je zná přece celý svět.:-)
    • Narry
      Hlavně klid ,kluci jasně řekli ,že pokračují dál!!Bude i páté cd .:))No jednou se to určitě stane ,to je bohužel uděl těchto skupin,ale ne hned tet !!Taky je miluji a doufám, že Harryho a Niallka budu mít možnost milovat a sledovat jejich užasný koncerty a poslouchat je ještě hodně dlouho♥
  • jo víš že kamarádka tě i miluje a má furt halucinace že tě vidí všude? *2*
  • Hodne stesti niallku i love you

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší