-
Asi tak nějak... *3* *3* *3*
Taky si to myslím.. *14* *14*
Je uplně BOŽÍÍÍÍÍ..♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ -
♥♥♥on v pisnicce (More than this) ma nejuzasnejsi hlas ze vsech ja ho tak moc miluju :)* ♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
jo přesně tak :** on ve všech písničkách kde zpívá je nejlepší:)♥♥
-
Text Vašeho příspěvku *14* jjj
-
-
Miluju ho .. Je nejlepší z celé skupiny !.. *14* Je úžasnej .. Akorát nechápu proč skoro nikde nezpívá ?.. Ví to někdo ?.. Kdyžtak pište plss .. Jen tak .. Pokec !! Miluju ho a nikdy milovat nepřestanu !! *14*
-
-
jn..pokaždý zpívá Harry a Liam, ti zpívaj vždycky, Zayn taky nezpívá moc často sám, ale určitě víc jak Louis a Niall, to je na tom nejhorší, např. u singlu What makes you beautiful Loui s Niallem vůbec nezpívají a přitom Niall má krásnej hlas a Loui taky samozřejmě...
-
-
Myslím jako, že nezpívají sami, dohromady jo ale sami né
-
-
to taky nechápu proč skoro nikde s Louisem nespívají !!!!!!!
-
Vždy zpívá buď Harry nebo Liam..... ale Niall skoro vubec. ale je Nádherný, hlavně to jeho Potato!!!!!! *14* *14* *14*
-
Taky by mě to zajímalo... Má krásný hlas *14*
-
-
Úžasná kapela, líbí se mi, jak zpívá More than this, má tam skvělý hlas. *14* Nikdy nezapomenu den jejich založení, mám v ten den narozeniny, takže budem dvakrát víc oslavovat. *14* *14*
-
-
jo v tý písničce vždy čekám až bude zpívat a zní to jako kdyby zpíval nějaký malý andílek:)):***..je ůžasnej!!!x]
-
-
Prostě je úžasný a kdyby neměl zpívat a jenom hrát na kytaru (jak chtěli)(myslím si že by to ale kluci nedopustili) tak už by to nebyli 1D... Ti úžasní kluci,který moc milujeme (nesnáším když o nich říkají že jsou buz*ci) Jeho mám nejradši protože je mi ho "líto" že je tak jiný od ostatních ... Ale není to kvůli tomu že ho mám ráda ... On je prostě dokonalý jeho se nedá nemilovat.. A nechápu toho kdo říká že neexistuje dokonalost..Jsou nej nej nej a vždy budou *14* *14* *3*
-
-
Děkuji že už nemusím psát svuj názor protože ty si ho už napsala...! Krásně napsané...:-***
-
Děkuji *4* *4* *4*
-
To je opravdu krásně napsaný.. ;))
-
přesně tak! *3*
-
-
Zrazu ho majú skoro všetci radi lebo opeknel ! -.- náhodou bol vždy krásny ;) ja ho mám rada od začiatku.. zbožnujem tie dievčatá ktoré sa tvária že su najväčšie Directionerky a pritom ani ich mená nevedia písať.. napr.: Naill, Luis, Herry... no coment
-
on je uplne užasny , krasny a vie pekne spievat ale ty si sprosty manazeri co nechcu aby spieval su uplne sprosty on je predsa UZASNY *14* *14* *14*
-
je tak úžasnej, že se to nedá vyjádřit! :D *14*
-
1D je prostě nej nej na světě *14* *14* *14* *14* *14*
-
Niall je prostě nej,nej a milionkrát nej!!!Já ho zbožnuju je prostě nej!!! *14* *1* *14*