Přejít na výpis diskuzí

Niall Horan

OSOBNOST 9.3.2011 
942 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • proč jsou někteří představou, že jsou kluci gayové tak unešení/zmatení, nechápu, podle mě nikdo z nich gay není a navim PRÝ má Harry novou modelku :*
  • Narry
    Tos uděla chybu, ale Union jsou taky ok!!
  • Narry
    Přesně tak,máš pravdu !! *3*
  • Nikdo z One Direction není gay.
    Dost mi to vadí protože když kluci s polu tráví čas nějak moc dlouho tak si skoro všichni myslí že jsou gayové například když tráví čas Harry s Luisen tak si skoro všichni myslí že spolu něco mají a ted když Harry tráví čas s Niallem jdou třeba na golf tak si skoro všichni myslí že něco spolumají.
    Skuste se vžit do jejich situace jste v nějaké skupině kterou znáte tři roky trávíte snimi 24 hodin deně a všechno o nich víte můžete jim všechno říct co jste nikomu neřekli můžete jít s nimi někam pařit nebo jít hrát golf nebo nakupuvat.Já osobně vím jaké to je s někým trávit čas.

*3*
  • Mam moc ráda 1D ale trochu se mi zda že Harry a Niall sou gayove jen trochu , a prešla sem z 1D na Union j
  • hej holka, tobě už asi fakt definitivně jeblo... dojdi si už někam bo fakt nejsi normalni
  • Líbi se mi niall aké někdy se moc předvádí
  • Niall sice v twitcamu říkal že ví kde je Česko a Slovensko, ale určitě neví o těchto stránkách. Takže psaní jestli za vámi přijede, dá vám tel.číslo, atd. jsou zbytečný a naivní.
  • Neměli koncert ani v Česku, ani na Slovensku.
  • Ani se nemusíš omlouvat. Stejně si to nepřečte, ani neví že tyhle stránky existují *3*
  • Milujiii Niallaaaaa jooooo!!!!!!
  • Ale drž hubu *12*
  • marketko koderova jeblo ti *16*
  • v česku neměly koncert .. -.-"
  • ty fakt nejsi normalní *12*
  • Nialle moc se omlouvám ale nefungoval mi počítač moc se omlouvám ale všechno nejlepší
  • Nialler
    tak to už není fakt normal *8* *15* on si to ani nepřečte chápeš to konečně !!!!
  • I love 1D.

Jen menší chyba v životopise v česku měly koncert ale na slovensku ne.
  • Nialere chceš semnou sex :D :D :D
  • I LOVE NIALL *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit