Přejít na výpis diskuzí

Niall Horan

OSOBNOST 9.3.2011 
942 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jasne -_-
  • Ona asi neni v pohode ta marketa asi ju posleme na psychiatru
  • a kdo je první? :)
  • druhej nejhezčí člověk pro mě na světě...miluji ho *14* a je mi jedno jaký je každý jsme nejací *4*
  • máš pravdu ale je boží *14* *14* *14*
  • Děláte jako kdyby vám to, že je single, nějak pomohlo, nadosmrti single nebude a sorry ale šance že by byl s jednou z nás je tak mizivá, až to bolí :D
  • Je prostě božíííííííííííííííííí=) *14* *14* miluju tě Nialle
  • Ty jo, ty na tom asi nebudeš moc dobře co?? Když píšeš že spolu chodíte a ať ho necháme, nebo ať se za tebou zastaví... To bude nějaká psychóza. Mela bys s tim něco dělat
  • Ahoj Nialle zastavíš se někdy zamnou v česku
  • Zlato, máš tam menší chybku v národnosti :D Je to ir... a děláš jako kdybys ty to číslo měla!! Když si pleteš ira s angličanem.. A jaké překvapení, že neumí česky, měla by si dostat nějakou cenu za oběv roku!!
  • Ale bla bla bla jenom výmysl *1* *2*
  • 1DSara
    OMG! Niall je ir! A tobě jasně že číslo dá.... *12*
  • niall uzasny ale chcete ponem cislo omg za ...
    1.je anglican
    2. ti asi nerozumi CZ
    a za 3. tobe uz by to cislo vubec nedal :P
  • Ahoj Niall já tě moc miluju a ty to víš ale já to budu říkat furt myslíš že bysmi sehnal lístky na váš konzert
  • LoveYou_Austin
    Ďakujem za informaciu.
  • Narry
    NECHODÍ s ELLIE jsou jen přátelé před 2 dny potvrdil (Aji Harry ),že je pořát single!!!!!!!!!!! *3* *3*
  • Ty voe!!! Jdi k psychiatrovi :DDD Už si normálně vytváříš imaginární postavy :D A nechceš mi toho ''Nialla'' na pár dní půjčit? :D Já si s ním chci taky popovídat :D Jo a sorry, kdybych ti ho přebrala :D
  • LoveYou_Austin
    Vážne on a Ellie spolu chodia?
  • Niall je prostě skvělej. Chtěla bych jít na jeho koncert se skupinou ONE DIRECTION ! ! ! *14* Chtěla bych vědět jestli umí mluvit česky.
  • Ne nedá on chodí semnou jo tak že ho nech napokoji

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit