-
Holky nevím jestli je to další způsob jak získat pozornost ale opět se říká jak má Niall nový objev...co myslíte je to trapný další výmysl nebo realita?? http://www.bravoweb.cz/stars/niall-horan-ma-novy-objev-8910
-
-
Je to zase nějaká krávovinááááááááááá.Niall a Harry jsou single♥
-
Ahoj, podle mě jsou dobří přátelé. Pokud si najdeš její fota na internetu, je to potetovaná kuřačka, která mi k Niallovi nejde. :) Takže další bravo kec. *2*
-
-
Niallka včera nějaký kretém trefil do kolene co má po operaci,doufám že je ok miláček♥trochu kulhal .Prosil fanoušky at nic nehází na podium ,už dvakrát trefili Harryho do obličeje.Fakt to nechápu :((Jak někdo muže udělat takovou kravinu.
-
-
Harryho trefili 2× i do mezinoží
-
-
je fajn :D UŽASNY KLUK :-) ale moje kamoška Sabka je donho totalně!! blazenn :-* *14*
-
Niall is so adorable:3333 *14* *14* *14* ....I want to cuddle with him!:333
-
nic proti ale moc se mi nelíbí *6* *6*
-
-
Tak to jsi hodně divná ;) když se ti nelíbí!
-
-
Já jsem velká fanynka, ale jsem za názorem že se nemusí líbít každý
-
-
-
1D jsou skvěli hlavně Niall
*14* je nejjjj -
Jsem ráda že tu 1D jsou..Ale dost mi vadí že lidé co hajtujou,nevadí mi lidé co 1D nemají rádí,ale alespoň je tolik neřeší..jako ti ....... hajteří..cením si vás a jsem ráda že tu jste :D!a nezapomeňte directionerky jsme jedna velká rodina!:D
-
Ten pocit když Niall s Barbarou nechodí ani nechodil :DDDDDDDDD ani s Ellie proboha!! :DD
-
-
NO jasně !!Opakuji hlášení Niall a Harry jsou singl♥
-
-
to jo no
-
-
-
Můžete prosím smazat ten "vztah" s Barbarou ,, jasně oba potvrdili že spolu nejsou tak prosím laskavě změňte to .. ;)
-
-
už chodí s Demi Lovato
-
-
nechodí, jen jsou přátelé
-
-
Nějak to nejde ,to musí ten chytrák co to tam dal!! :((
-
-
Dneska Niall charita fotbal + Harry a Liam a Louise.