-
Proč? :-(
Nechápu, že se o tomhle naprosto úžasnym člověku nemluví víc?! *16* Proč místo něho je Hannah Montana všude kam se podívate? *7* PROČ? pan Winton měl mít už dávno Nobelovu cenu míru! Dělejte něco! *9* taky už má věk! OPRAVDU PŘED NIM SMEKÁM! *3* -
-
Re: Proč? :-(
na nějakých stránkách je ke stáhnutí petice...Měli jsme ji mít i na škole,ale naše blbá ředitelka se na to vykašlala..fakt nechápu...
je to suprovej člověk obdivuju ho... -
-
Re: Re: Proč? :-(
Prosim, ak sa obratite na pána Zdenka Tulise
Email:Zdenìk Tulis <zdenek.tulis@seznam.cz>;
určite Vám ich rád emailom posle.
Krásny den.
Matej Minac
-
-
-
Konečně velká osobnost!
-
Pana Wintona já považuji za osobnost s velkým O, je neskutečné, co všechno dokázal a ještě o tom tak dlouho mlčel,je to opravdu moc hodný,slušný a skromný člověk,takových ať je na světě víc. Jinak mu přeju hoooooodně moc zdravíčka do dalších let,ať je stále vitální a čiperný a má radost ze života,zaslouží si jen to nejlepší. Je to můj veliký vzor. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Tak vysoký věk si jako jeden z mála zaslouží, klobouk dolů! Máte můj velký obdiv
-
Velký obdiv, pane Wintone!
-
respekt, úcta, obdiv...!!!!
-
Nechápu proč někteří lidé ho nenávidí, vždyť zrovna PAN Nicholas Winton byl opravdu člověk na svém místě. Udělal opravdu obrovské gesto pro celou Českou republiku a jenom z vlastní vůle. Udělal pro nás něco co dělat nemusel. Proč ho někteří Kr*t*ni *16* odsuzují co jim udělal fakt nechápu. Ale já mu jsem vděčná ,nemusím mu být vděčná protože nikdo z mé rodiny nebyl žid , ale Nicholas Winton je pro mě opravdový vzor a HRDINA a proto si myslím že je to ten nejlepší člověk na světě. Sláva PANU Nicholasi Wintonovi za jeho ochotu a dobrý skutek. Hlavně ať mu pánbůh žehná.
-
Pan Winton
Je to opravdu hrdina...to co udělal pro těch 669 dětí by udělal málokdo v té době!Jste užasný člověk pane Wintone!:) -
Jůůvaa
Dneska jsem viděla film Síla lidskosti,kde je roce 1939,a jak pan Winton zachránil 669 dětí.
Udělalo to na mě velký dojem,a je mi líto těch zbylých dětí,kteří se do Anglie nedostali.
Nicholas Winton je podlě mě velký hrdina,sebevědomý a milý člověk.Ten film opravdu zachycoval všechno podstatné o převezení dětí do ANglie,a o roku 1939,jak jsem psala na začátku.
Doufám,že i ve svách 100 letech navštíví Českou republiku.
Pan Winton je podle mě úžasnýý člověk.Takový skutek,jako udělat on,nikdo jiný neudělá.
Je to zachránce,milý,sebevědomý člověk,kterému i ve 100 letech nechybí humor....Pane Wintone,jste prostě úžasný..!! *14* -
Sir Nicholas Winton
Dnes jsem byla na premiéře filmu Nickyho rodina od Matěje Mináče a Patrika Pašše. Je to opravdu úžasný člověk, to co udělal je doopravdy pozoruhodné. Jsem studentka 2 ročníku na SŠ a tento film na mne velmi emočně zapůsobil. To, že film Nickyho rodina a také sám Nicholas Winton sklidili až 5. minutové ovace ve stoje o něčem vypovídají. Tento muž má obrovské srdce a patří mu opravdu obrovské DÍK !