Přejít na výpis diskuzí

Nick Cave

OSOBNOST 31.12.2006 
15 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nick

Je to vynikající, charismatický zpěvák se svým krásným chraplákem. Pro mě je to velká osobnost, těším se na jeho koncert v Praze. Řekla bych, čím starší tím se mi jeho tvorba líbí víc, i když ty jeho starší věci mají taky svý. Mrzí mě, že s nim nehraje už Blixa Bargeld!
  • Je fakt nejlepší.Pag je dloujo nic a pag Lou Reed.Z našich Nohavica
  • MartinDyntar
    Velmi nadaný ale pro mně velmi zvláštní zpěvák, o kterém toho vím velmi málo. Mne je více vzdáleny, ale přesto oceňuji jeho výjimečné hudební nadání.
  • Měl by se naučit intonovat a pak to snad za něco bude stát... Dost to tahá za uši.
  • Proposition

Nevidel jste nekdo uz Proposotion? Nick psal scenar a hudbu...jsem na to vcelku zvedava...
  • PROPOSITION

Jej, taky se na nej hrozne tesim. Pristi tyden by mel byt v kinech.
  • Proposition

Už jsem viděla Proposition a je to bezvadný western, který získává na váze právě díky skvělé muzice. Mirka
  • Ja som to videl a nepride mi to tak ze by som si to chcel pozriet viackrat.Na jedno pozretie to je dobre, ale to je tak vsetko.Ale inak na Nickovi a jeho BRUTALNYCH textoch som uuuuplne zavisly.Genialny clovek s ohomnou charizmou, ktory ma totalne dostal... *3*
    • Re:

nemáš nějaké překlady písní *3*
  • Henry Lee

Prosím o tuhle písničku kdo jí máte mp3 na juliavolkova@seznam.cz děkujiii
  • nick cave

Nick Cave je ten nejlepší recitátor co znám v překladu zpěvák - což nemyslím špatně recitátor, ale jen v dobrém slova smyslu, Nick je prostě klasika, děsně depresivní, ale s tak přitažlivými melodiemi, Nick jak sám jednou řekl¨, cituji:"Jsem takový vtipálek.!" což je fakt dobré, vtipné, a taky ty jeho tanečky na pódiu jsou nenahraditelné , je to prostě náš starý dobrý Nick. *5* papap lil *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit