Přejít na výpis diskuzí

Nick Jonas

OSOBNOST 10.12.2007 
784 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ba.rus.ka

Birthday

Niick má narozeniny,,,my máme přání jedinýý --> štěstí,zdraaaví,štěstíí,zdr aaaví....hlavně to zdravíí!!! :):D

Ááá seš nejlepšííí :)<3 *14*
  • barka.3

Happy Birthday!!!

Přeju ti všechno nej, hodně štěstí, úspěchů, holek, fanynek (ale jednu máš jistou:D), peněz a taky zdraví, který potřebuješ:D Jsi skvělej spěvák a jsi NEJ z JB, která je moje nej kapela:D Dnes na mím blogu budu dávat jenom věci o tobě:D
    Hodně štěstí a ahojky fanynky... *14* *14* *14*
    • Re: Happy Birthday!!!

Nicku taky ti přeju všechno nejlepší k narozeninám a hodně štěstí a zdraví a at ti to s Miley Cirus klape
  • sandralombardi

Narozky

Všechno nej!!!
  • luida

přání

Ahoj fanynky, jelikož bude mít náš milovaný Nick už hodně brzo narozky, tak mu chcu napsat na myspace(na oficial JB) nějaké pěkné přání k narozeninám od všech českých fanynek. Mohlo by to být formou básničky s rýmy. Návrhy mi můžete poslat do vzkazů tak do 14.září. A kdo umí dobře anglicky, tak může i v angličtině.
    • terkamalinka

Re: přání

To je moc dobrej nápad. Doufám že někdo něco pošle já jsem na rýmy naprosto nepoužitelná a s angličtinou na to taky nejsem moc slavně ale nápad je to moc hezkej. Vždyt' mu bude už 17. tak mu musíme popřát. *4*
  • monass

ale chodi...

http://twitpic.com/dvi6b kouknete se co je napsany pod tou fothou to je napsany na skoro vsech kde je s miley
  • piskot256

Hlasujte pro Nicka

Ahoj hlasujte pro Nicka tady:http://papirek256.blog.cz/0908 /nejkrasnejsi-zpevak-herec-1-kolo
  • lk

NÁDHERNEJ je *14* !!
    Zbožnuju hoo <3 *14*
  • aknellka

LIVE CHAT 22.8.2009

Hey Everyone!!
    Včera měli Jonas Brothers LIVE CHAT v Atlantě=D..Bylo to naprosto skvělééé!!!!!! Já a ještě pár holek jsem je doslova spamovali ohledně konceru v Česku,tak doufám,že si toho všimli=D..ostatně posuďte sami :
    http://www.ustream.tv/recorded/20 27969/highlight/14560 *3*
  • martiinkaaa

??

chodi ten nick teda s tou miley?? *7* *7*
    • Re: ??

Bože, my v tom máme strašněj guláš... Ale snažím se chodit na MySpace každej den a někd ymu tam Miley napíše, že ho miluje a že jí chybí, Nick jí to opětuje, ale nemáme potvrzené, že to jsou právě oni dva. Někdo se za ně může jenom vydávat.
      Myslím, že Nick nám stejně neřekne jméno té šťastlivkyně, která zabírá většinu jeho srdíčka. Dokud se to všechno neprovalí...
      Přeju mu, aby byl šťastný.... <3 <3 <3
      • Re: Re: ??

Nick teďka s nikým nechodí. Teda říká se že chodí s Miley, ale oba to popírají.
    • Re: ??

ne nechodí s ní. od tý doby co se s ní rozešel nikoho nemá
    • aknellka

Re: ??

on teď měl nebo má něco s Demi..a teď se velice doprošuje Seleně na twitteru...wow on sám má v tom zmatek,tak co potom my??=D
    • kate.szv

Re: ??

nechodí on chodí s staršíí herečkou Jordan jjejíí asi 18
  • jonasbrothersnick

Nicíííííííííík

já miluju Nicka je krásne ne ze skupiny The Jonas Brothers *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit