-
...
Co já jsem pozorovala..tak Nick zase chodil s Miley nebo se mezi nimi prostě něco stalo,protože mu Miley napsala,že už jednou jí ublížil a z toho se ještě teď nevzpamatovala a další ránu ji zasadil teď.Že ho nesnáší,že je bezcitná bestie atd. Nick na to jen reagoval: I am sorry:(...A pořád se tam nějak chytali.Teď už je to ale lepší,ale řekla bych,že už zase spolu nic nemají.Je to komplikované...A maily má napsané různé,ale abych vám řekla rovnou krutou pravdu,napsal,že mu jich chodí tolik,že je nemá ani čas číst,a že už je ani všechny nečte.Prý zprávy tipu :Miluju tě,máš krásné oči,vezmeš si mě?-mu chodí pořád a nijak na ně nereaguje...
Ale dobrá zpráva, chystají se k nám na koncert,ale prý až tak příští rok:(..ale přece!! *1* -
-
Re: ...
fakt se k nam chystaj na koncert?..jak to vis? :) -
-
Re: Re: ...
chystají se k nám příští léto. Vím to z Nickova myspace.
-
-
a ještě Nicka mám ráda, ale proč ten ..... bral Miley zpátky, když ví, co je zač, a je to děsná hysterka. -
-
hmm.řekla bych podle toho jak se na youtube dohadují..nebbo spíš jak Miley do něho rýpe,že jí má Nick momentálně pokrk..ale vůbec se mi nelíbí,že ona se začíná mít nějak moc k Joovi a on k ní taky...ale doufám,že jen jako kamarádi..Joe by si měl dát pozor...
-
-
jak tohle všechno sakra víš!? Pokud vím, tak Nick se se svým soukromím nijak moc nesvěřuje, ale Miley je drbna a mrcha až to pěkný není!!! Nejvíc, podle mýho, mu ublížila nejvíc ona!! A nedivím se mu, že to všechno maže, já bych to taky mazala!! -
-
:D jejda ne,Nick tohle nepíše veřejně:D...víš jak funguje účet na youtube??Pokud jo,nebo ne :D,tak tam můžeš přidávat k účtům různé komentáře a oni si tam tak mezi sebou píšou...A Miley mu tam dělá scény:(..Nick to chudák nestíhá mazat a omlouvá se jí...ale teď už jsou zase ok..je to takové pofidérní..vůbec je nechápu...Jo a Nick je nemocný:(,chudáček!!A Miley do něho uplně rýpe,tak zase!!Ona si fakt nedá pokoj.Nic proti ní,ale ta cérka je otravná jak mucha:( -
-
Re: Re: Re: ...
tou jeho nemocí, myslíš cukrovku?? Tu mám taky! Já znám Nicka z myspace.com. Tam se o Miley moc nesvěřuje, a nedivím se mu!! Zbavila se Justina a myslí si, že ji ten chudáček Nick bude litovat, protože ho stále miluje. A máš pravdu, je otravná, ale moucha je proti ní slabá. A taky je to strašná mrcha!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: ...
nn..Nick je teď prý nemocný,jako nemocný..spíš bych řekla něco jako chřipka..přesně nwm,protože Joe i on napsali,že je Nick teď nemocný a proto bude na youtube jen chvilku a kdesi cosi... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Miley s nimi má teď mít koncert..tuším 20...jo 20...tak možná,že to s tím nějak souvisí..:D..
dívala jsem se na : http://www.youtube.com/watch?v=aQga WG2Ywak&feature=channel_page ..dobrý:)..Joe pracuje na účesu.. *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: ...
já mám angínu. Chudák, ale to přejde!! No snad s Joem nic nemá, ten by si dal!!!! Já bych ju normálně natvrdo odpálkovala, že by se už nevzpamatovala!!
-
-
-
-
-
-
Email
Pls má někdo a něj email?....jesli jo tak mi ho pls pošlete na Biky2@centrum.cz.....dík *4* -
-
Re: Email
ja nasla jenom tohle, ale vazne nevim jestli je to pravej email pro fans *1*
nickjonaschatwithfans@yahoo.com
*1* *1*
-
-
hm
Joe je podlě mě hezčí . -
JE SUPER
ON JE NEJHEZCI NA SVETE!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* -
nick už zase chodí s miley?
NICK UŽ ZASE CHODÍ S MILEY? *9* *5* -
-
Re: nick už zase chodí s miley?
ne!! Miley už nikdy nevezme zpátky!!! A momentálně je single.
-
-
ty jeho oči...
...mě přiháněj k šílenství, má krásný hnědý oči, muck :-*, ty se mi na něm líbí nejvíc *14* -
Co si to přečíst?
Kdo psal ten životopis měl by si ho po sobě přečíst. Některé věty jsou naprosto šíleně formulované a navíc ani skloňovat autor neumí.Malinko to kazí dojem ale jinak dobrý.. *4* -
-
Re: Co si to přečíst?
Co už!!!!!!!! Aspoň, že se o něm něco dozvíš!!!!!!!
-
-
nick.love
Nick je nejlepší z Jonas Brothers!! *14*
Je náádhernej!! *14* -
-
Re: nick.love
To máš fakt pravdu *14* *14* *14* *14* -
Re: nick.love
to teda je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! viděla jsem na youtube jeho video, Nick Jonas Video-Dear God, bylo mu tehdy 12 a nádhera!!!!!!!!
-
-
Je hrózně.........!!!
nick je hrozně podobnej jednomu klukovi a me se libi!!!! -
Best forever
Nik je užasnej,krásnej a suprově spívá miluju ho *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14*