Přejít na výpis diskuzí

Nicki Minaj

OSOBNOST 15.2.2010 
298 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Emilidzex
    další ůch*l!!!!!!!!!!!! jdi si raději ifaudsgf ibf svoji přítelkyni jasný!!!!! *16* *16* *16* *16*
  • Emilidzex
    no a co že má velký zadek *16* *16* *16* mě se hrozně líbí
  • OMG je to jen můj názor!!!!!! *16*
  • Emilidzex
    Co máte proti Nicki ? Nic vám přeci neudělala tak proč ji sakra soudíte *16* *16* *16* *16*
  • Tahle ženská si prodělala tolik operací, že bych řekla, že na ní už není nic pravého.
  • Emilidzex
    ahoj nevíte kdy nicki vystoupila v česku nebo bude vystupovat v česku? protože bych moc ráda viděla a do Ameriky by to stálo hrozně moc peněz
  • Emilidzex
    jedině ty si Man B*tch!
  • Obrovský zadoček Nikey.
  • Nepíše se reb ale rap.
  • Úchy*e !!!!!!!................... :O............!!!!!!!!!!!!!. Seš ú*hyl s velkým U
  • Luky1987
    Nicki Minaj nemusím jako zpevacku, ale má hezký zadek a prsa
  • OMG! Ta její mega pr*el a ty prsa! No Nicki, není načase s tím něco udělat?! :)
  • OMG! Ta její mega pr*el a ty prsa! No Nicki, není načase s tím něco udělat?! :)
  • blééééé nicki minaj nemám ji moc v lásce je blbá a šílená no prostě bléééé *16* ale je to jenom můj názor vy si myslete co chcete
  • Hele,zase bych tak nepřeháněla být tebou. Vždytˇ je totálně šílená,stejně jako Lady Gaga! *10*
  • Nicki minaj je nejlepsi je to snad jediina zpevacka ktera reb dava kdyby nebylo ji reb neni pravej ... A jestli si mysli ze je blba jak tady nekdo pise tak si blby sam !!!!:DDDD *5* *6*
  • love007
    Zlatíčko, nemluv o sobě ve 3 osobě ;-)
  • love007
    Mám Nicki ráda, líbí se mi jak je šílená :-)
  • Emilidzex
    myslíš tu čarodku která chce vzít ten desetník ? *1*
  • Emilidzex
    souhlasím taky s love007 já mám ráda nicki je boží ultra mega nejsuprovější na světě a ten kdo jí říká b*tch tak at si nasere *16* *16* *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit