Přejít na výpis diskuzí

Nikola Říhová

OSOBNOST 17.11.2008 
42 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • harante.

Ahoj hele přestaň si vymejšlet,protože Nikolu vůbec neznáš. já jí znám, a já s ní kamarádim, a já jsem nejlepší kamarádka, a jsme skoro jako ségry, i Nikola to řiká :) takže machry machry si strč třeba do pr... *3* Tak čau..
    *3*
    • Re: harante.

Sabča je opravdu moje kamarádka ze školy ve zlonicích a i když nevím kdo tohle psal tak jako segry sme s klarou tatarkovou takže jesli to psala ona tak ji ujišťuju že sabinka je opravdu moje kamarádka *3*
  • O Nikolce

Kdo bude urážet Nikču dostane do držky.Je to moje nejlepší kámoška,chodíme spolu do třídy a ven tak se klidněte.Kdo Nikče nadává tak jde vidět jak jí závidí její hereckou kariéru!Chcete vědět její číslo tak tady za posledních čtrnáct dní nesmym najít jedinou urážku!Jasný??Papa AbInQa *13* *4*
    • Re: O Nikolce

Hele už nechte Nikču bejt!! Je to moe nejlepší kámoška a nikdo jí nebude urážet !! *3*
    • od pepiny

Díky sabí že ses mě zastala nenávidim když mě někdo kritizuje jo a kdo nevěří že sem to psala fakt já pepina tak moje icq je: 558859948 můj email: NikytaRihovka@email.cz a facebook: Nikyta Říhová
  • ssdd

Já s nikolou chodim a je to moje nej nej LOVE
    • Re: ssdd

a jak se prosimtebe menujes ty chytrej ja s tebou nechodim!!!!!!!
  • CHybí tady Vyprávěj.Tam hrála Sandru.(Vyprávěj 2 serie,2 díl,DDR).
  • Ahojky

Ahojky Pepino jsi vážně super nejvíce se mi líbí jak se stále hádáte s tou Janičkou
  • patrik_pce

Patrik

ahoj Nikol jsi fakt boži holka maš fakt talent a je fajn že te dali do serialu ulice jse fajn holka jsi běkna moc běkna tady je moje ICQ 436542809 a nebo E-mail PatrikPecenka@seznam.cz tak když tak mi tam napiš tvuj kontakt prosim jsi fakt mila a fajna holka tak ahoj Niky a drž se
  • Ahoj Nicol

Ahoj pls odepiš mi na e-mail kvetamastna@seznam.cz dík moc

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit