-
Re: Nicolas Cage
tak proč nám to sem píšeš ? *5* Abych řekla pravdu, tak nás tvoje negativní názory nezajímají *16* *13* -
nooo...
Nikolas je můj nejoblíbenější herec!!!
Je pro mě jeden z nejlepších a zasloužil by každoročně oskara!!! *3* -
Všechno nej Nicolasku:D
všechno nejlpší k tv
ým 45. narozkám nicolasku *14* -
:-)
Přeju mocky vše nej k narozeninám, hlavně hodně lásky a štěstíčka -
narozky
preji vse nej Nicolasi ,je to skvely herec -
hmm
vsetko nja k narodeninam vela stastia zdravia a hlavne lasky *1* *1* *1* -
Narozeniny
přeji všechno nejlepší k narozkám.. -
Re: NICOLAS CAGE
Ano, musím s Tebou naprosto souhlasit..:)..mě Nicolas taky naprosto učaroval, vždycky, když shlédnu na obrazovce nějaký jeho film, tak se mi hned rozzáří oči..:)...Je to můj nejoblíbenější herec, na kterého bych se klidně mohla dívat každý den a neomrzí mě to. Moje sestra se mi vždycky směje, jak se nad ním rozplývám, ale to ona nemůže pochopit..:) *1* -
NICOLAS CAGE
Nicolas je idální chlap pro ženu.Jak už jsem četla příspěvky, má neobyčejné charizma a smyslné rty.nádherné oči plné vášně.jenho tak dostat jako dárek k narozeninám, vůbec bych neváhala.Co vy? *14* *4* -
fešák
je to můj miláček.Všechny filmy s ním jsou SUPER!!!!!má něžné oči *14* *14* *14* -
Bože jak já ho žeru
lidi mám všechny filmy s ním v originálech.Miluju ten úsměv a všechno.Jsem už vdaná je mi 28 a pořád mně to nepustilo..prostě láska na věky *4* At si každej říká co si myslí ale pro mně je Niclas Cage PAN herec.Skála je nejlepší *14* *14* -
Nicolas Cage
Na filme Mesto anjelov som spala, v Ghost rider sa snažil hrať drsniaka, ale vyznelo to trapne s tými jeho psími očami. A Lovci pokladov som ani nepozerala. Jeho filmy už ani nepozerám -
Nicolas Cage
Na filme Mesto anjelov som spala, v Ghost rider sa snažil hrať drsniaka, ale vyznelo to trapne s tými jeho psími očami. A Lovci pokladov som ani nepozerala. Jeho filmy už ani nepozerám -
:)
je to frajer!!! *5* -
tesite se se mnou?
joo decka tak tohodle chlapka za tyden uvidim :)) doufam ze nebudu vypadat takhle *9* a ze se me nelekne :) drzte mi palce :)) -
Nicolas Cage
Nicolas je prostě super všechny jeho flmy jsou skvělý ale nejlepší je asi: CON AIR Lovci pokladů a Ghost Rider -
Re: ..
Jou oni jsou si mrtě podobný :)*14* Jako když jsem čuměla na ten film [město andělů] poprvý :D Tak prej na segru: Hej to je ten DJ :D ... -
Yes
Nejkrásnější chlap *14* -
smile
Nicolas má hrozně krásnej úsměv když se usměje od srdce... -
nicolas
Dobrý den nicolasi jsi můj njoblíbenější
herec.