Přejít na výpis diskuzí

Nicolas Cage

OSOBNOST 31.12.2006 
113 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Nicolas Cage

tak proč nám to sem píšeš ? *5* Abych řekla pravdu, tak nás tvoje negativní názory nezajímají *16* *13*
  • petulaa

nooo...

Nikolas je můj nejoblíbenější herec!!!
    Je pro mě jeden z nejlepších a zasloužil by každoročně oskara!!! *3*
  • vercaburkhard

Všechno nej Nicolasku:D

všechno nejlpší k tv
    ým 45. narozkám nicolasku *14*
  • kyra123

:-)

Přeju mocky vše nej k narozeninám, hlavně hodně lásky a štěstíčka
  • andy_dufresne

narozky

preji vse nej Nicolasi ,je to skvely herec
  • meredith12

hmm

vsetko nja k narodeninam vela stastia zdravia a hlavne lasky *1* *1* *1*
  • Narozeniny

přeji všechno nejlepší k narozkám..
  • gabisek.20

Re: NICOLAS CAGE

Ano, musím s Tebou naprosto souhlasit..:)..mě Nicolas taky naprosto učaroval, vždycky, když shlédnu na obrazovce nějaký jeho film, tak se mi hned rozzáří oči..:)...Je to můj nejoblíbenější herec, na kterého bych se klidně mohla dívat každý den a neomrzí mě to. Moje sestra se mi vždycky směje, jak se nad ním rozplývám, ale to ona nemůže pochopit..:) *1*
  • NICOLAS CAGE

Nicolas je idální chlap pro ženu.Jak už jsem četla příspěvky, má neobyčejné charizma a smyslné rty.nádherné oči plné vášně.jenho tak dostat jako dárek k narozeninám, vůbec bych neváhala.Co vy? *14* *4*
  • kotato33

fešák

je to můj miláček.Všechny filmy s ním jsou SUPER!!!!!má něžné oči *14* *14* *14*
  • Bože jak já ho žeru

lidi mám všechny filmy s ním v originálech.Miluju ten úsměv a všechno.Jsem už vdaná je mi 28 a pořád mně to nepustilo..prostě láska na věky *4* At si každej říká co si myslí ale pro mně je Niclas Cage PAN herec.Skála je nejlepší *14* *14*
  • Nicolas Cage

Na filme Mesto anjelov som spala, v Ghost rider sa snažil hrať drsniaka, ale vyznelo to trapne s tými jeho psími očami. A Lovci pokladov som ani nepozerala. Jeho filmy už ani nepozerám
  • Nicolas Cage

Na filme Mesto anjelov som spala, v Ghost rider sa snažil hrať drsniaka, ale vyznelo to trapne s tými jeho psími očami. A Lovci pokladov som ani nepozerala. Jeho filmy už ani nepozerám
  • elisa_day

:)

je to frajer!!! *5*
  • srnciatko

tesite se se mnou?

joo decka tak tohodle chlapka za tyden uvidim :)) doufam ze nebudu vypadat takhle *9* a ze se me nelekne :) drzte mi palce :))
  • Nicolas Cage

Nicolas je prostě super všechny jeho flmy jsou skvělý ale nejlepší je asi: CON AIR Lovci pokladů a Ghost Rider
  • chelsi

Re: ..

Jou oni jsou si mrtě podobný :)*14* Jako když jsem čuměla na ten film [město andělů] poprvý :D Tak prej na segru: Hej to je ten DJ :D ...
  • Yes

Nejkrásnější chlap *14*
  • smile

Nicolas má hrozně krásnej úsměv když se usměje od srdce...
  • nicolas

Dobrý den nicolasi jsi můj njoblíbenější
    herec.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit