-
Nicol v Tv
Dnes ve 21:55,v pořadu uvolněte se prosím na čt1,se objeví i Nicol. -
Nicol v TV
Dnes Nicol na čt1 u Jana Krause,v pořadu uvolněte se prosím,ve 21:55. -
dnes nic moc
Nicole, pořád tvrdím, že jsi vynikající tenistka. Dnes sice s Justine Henin žádná sláva (2:6,2:6), ale to se také stane. Přeji hodně štěstí do Wimbledonu. Tam to vyjde určitě lépe *4* -
nikolka je moc dobra
nikolka je moc dobra tenistka a jsem tvuj fanda a fandim ti moc a chci se zeptat jestli by jsme si nemohli nejak psat a kdyz ne jestli bys mi neposlala fotku s dik moc napisaj
*4* -
VIC TU NEMATE???
je to dobra tenistka ale je tu o ni dost malo:(.................nevite kde by o ni bylo neco vic..........mam o ni referat a kdybych tohle dala profesorce tak me asi zabije *5* -
nikol
nikol je pěkný kus ženský a má možnost to dotáhnout hodne daleko *1* -
SAMA CHVALA
JE TO NEJHEZCI ZENSKA CO JSEM KDY VIDEL KDYBYCH JI TAK ZNAL...JE TO KUS...NESTACI MI NA NI MA UBOHA SLOVNI ZASOBA...JAK JE NAKURTU TENIS NENI TOU NUDNOU HRU ZA JAKOU JSEM JI MIVAL A VERIM ZE BUDE NUUMBER ONE AROUND THE WORLD -
My site
navštivte můj web http://www.nicolevaidisova.wz.cz :) -
Ahoj.Jsi vážně skvělá tenistka a taky seš moc hezká.Moc ti fandim a přeju hodně úspěchů.Docela rád bych si s tebou někdy i pokecal,ale to asi nepůjde,co?Taky bych tě chtěl poprosit o autogram.Kdybys mohla,prosím napiš na mail.Předem díky
-
jsi super tenistka a navíc krásná slečna mužeš se konkurovat šarapovový a navíc nejsi proti ní namyšlená.Zdravím hodně uspěchu.