-
HAPPY BIRTHDAAAY
všechno nejlepšííííííííí Nikki!!! *1* -
vše nej
vše nej nej nej, hodně štěstí, zdraví a lásky ti přeju. Zasloužíš si to. *3* *3* *3* *15* -
happy birthdayyyy
vsechno nejjj nej nej k narozkam !!!*** -
Narozeniny
Všechno nejlepšííí *4* *1* -
Narozeniny
Všecko nejlepčíííí Nikki *15* -
Všeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeechno nejlepší!
Všecko nejlepší Nikki *15* *15* -
Re: Re: Re: InTouch mě naštval!!
dík *3* s těma simpatijema to mám taky tak... Rosalie the best! *1* -
xxxxxx
Vsechno nej Nikki!:)...:-* *14* *14* *14* *15* *15* -
Happy Birthday
Všechno nejlepší, Nikki ♥ -
NAROZKY!!!
všechno nejlepšíí Nikky !! *3* seš super herečka jako Rosalie seš nenahraditelná *5* takže užij si ty svoje narozky! *4* MTR *15* *14* -
Birthday..x)
Happy Birthday dear Nikki..x) enjoy it..x* -
Re: Re: InTouch mě naštval!!
souhlasím se tebou *3* jinak já mám mnohem radši Rosalii než Bellu *15* -
Happy B*Day
Všechno nejlepší Nikki *14* *14* *14* -
Re: InTouch mě naštval!!
ale tak uznej, pro profláklej mediální plátek bude mnohem jednoduší napsat, že to byla nikki která se opičí, protože přece jenom hraje rosalii, kterou většina lidí nemá rádo protože je považována "za mrchu". Kdežto kdyby pošpinili kirsten, urazili by tím haldu fanoušků (vlastně všechny) co fandí stmívání, takhle asopň všem superfandům udělali radost, že "ta co hraje mrchu" se opičí po té, co hraje "simpatickou klaďasku"... -
InTouch mě naštval!!
v posledním InTouchu psali pěknou kravinu, jako že se Nikki opičí po Kristen, mohlo to být naopak.... ale to nechci říkat protože kristen mám taky moc ráda.. jen mi to přijde hnusný k nikki... *10* -
Re: Má borca..?
no, momentálně se hodně píše o tom, že chodí s Robertem Pattinsonem se kterým hrála ve "Stmívání".
Páčko Jiřka -
Re: Bydliště
Los Angeles Californie USA -
Dobrá, lidi. Píšu skohovku, ale netuším, kde momentálně bydlí, neví někdo? :D -
Má borca..?
Jak je to vlastně ona a kluci *7* nevíte někdo s kým chodí..? *14* -
Citát od NIkki
" Myslela jsem,že film Třináctka by se mohl týkat některých dívek, že by se po celém světě asi nějaké našly... Ale netušila jsem, že dívky co sedí vedle mě si prošly tím samým jako já."
Nikki Reed
(myslím, že to řekla moc hezky *1* *15* *1* *15* )