-
Ne nevracej se k ní...
-
Nebyla a smiř se s tím... *16* S Nikki mu to sluší víc!!!
-
My Ianovi necpeme Ninu, ale on a Nina jsou pořád nejlepší kamarádi..!! Jsem za to hrozně ráda!! *-*
Jinak Nikki...Happy B-day! ;) -
Až na to, že Nina ho nechce, ani on jí. Jo lidi, tak to v životě chodí, trvá to, než najdete vhodného partnera a ta pravá je zřejmě právě Nikki, tak nevím, proč neustále cpete Ninu.
On s ní nebude přeci jen proto, že vám se to tak líbí, to je blbost.:D -
Ano! Přesně! Já chápu, že je to jejich věc a že mi do toho nic neni a že bych měla bejt ráda, že je šťastný, ale sakra on prostě má bejt s Ninou! (když už ne se mnou *1* )
-
No Nina byla opravdu lepší Nikki mně vůbec nesedí a souhlasím, že by se měl Ian vrátit k Nině byli strašně pěkný pár!!!
-
K Ianovi se dle mě hodí, mají společné zájmy, společnou vizi budoucnosti, oba si už něčím prošli.
Uražíte ženskou kterou neznáte, to jste tak znudění svým životem?. Ian a Nina nejsou Damon a Elena, mají právo si vést život po svém a nějaké přaštěné fanynky jim do toho určitě kecat nebudou. Nechtěj být spolu, smiřte se s tím. Ian musí být ze svých fanoušků opravdu nadšený. Co je lepšího, než banda nactiletých holek, co znají vztah leda tak z Esmaraldy, uráží jeho nastávající a tvrdí o něm, že je blbej, když se rozešel s Ninou, přitom rozchod byl vzájemný.
Na to, kecat 36letému chlápkovi do života jste moc málé dámy.
Ian Nikki miluje, ona miluje jeho, tak o co go? A že vám není sympatická, jemu může být jedno.:D -
Když byla blondýna tak tedy vypadala líp! Příde mi strašně divná. Radši jsem měla Ninu. Více se k Ianovi hodila.. ale pokud je Ian s Nikki šťastný tak budiž!
Iane vzpamatuj se.. a vrať se k Nině! *3* -
Crystal Reed a Nikki Reed jsou příbuzní?
-
Neznamená že když Ian jo že to tu má mít.
-
Taky nechápu. Asi je slepej
-
já ji tak nesnasim jak s ní muze lan chodit! *16* *16*
-
Souhlas
-
Souhlas Vanes
-
Já ji tak nesnáším. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
Mě jako blondýnka připadala o dost mladší a hezči jako bruneta zestárla
-
Já si myslím opak :)
-
Ale její přítel ANO! Čtěte!
-
Tu profilovku klidně nechte. Ona je ošklivá na všech fotkách i ve skutečnosti tak že je to úplně jedno. ;)
-
Smažte to, že hrála v TVD. A vyměňte jí prosím profilovou fotku, vypadá tu víc než hrozně *3*