-
Ano, Ian Somerhalder a Nikki Reed jsou prý pár *7*
-
nejlepšííí
OnA nEjLePšÍíÍ =) -
jako blondýnka vypadala o dost mladší a víc jí to slušelo
(as the blonde looked a lot younger and more suited to her) *3* -
Hihi
Tahle scénka Niki musela hodně bavit XD http://media.photobucket.com/image/rosalie%20hale/ElleToY/05.gif?o=604 *15* *1* *1* -
-
Re: Hihi
to jo *15* *15* -
-
Re: Re: Hihi
to jo no
-
-
-
A divím se že se snim nějak kamarádí když on ji podvedl!!Měla jsem ho ráda do tý doby než se nezačal tahat s Nikki a vzal si ji...Teď ho nemám ráda..
-
-
Byli půl roku po rozchodě, když si začal s Nikki. To Nina se začala chvíli po rozchodě tahat s Derekem Houghem. Ani u jednoho nebylo podvádění.Hlavně sama řekla, že to Ianovi a Nikki přeje a drama je jen v mediich.
Měli by jste si to do těch makoviček už konečně uložit. -
-
A no a co?? takže když se někdo rozejde znamená že se hned musíš tahat s její ,,nejlepší" kamarádkou? to ti příjde normální? mě ne..A co sem četla Nina odešla z TVD kvůli tomu že už to neunesla..ten rozchod a tak..A i když to říká že ji to nevadí tak já vím že vadí v hlouby duši to ví i ona sama.
-
-
Ty máš bujnou fantazii, to ti povím.
1.Nikki a Nina nebyly nejlepší kamarádky, Kat Graham je její nejlepší kámoška. Nina a Nikki se moc nestýkaly ani předtím.
2. Derek Hough byl Ianův kamarád a Nina si s ním začala dřív než Ian s Nikki. Tak kdo je tu nenormální?
3. Nina sama řekla, že se svatbou a všeobecně se vztahem Nikki a Iana nemá problém, ba naopak, přála jim to a je ráda, že jsou šťastní.
4. Odešla proto, že jí TVD brzí v kariéře. Chce se věnovat i něčemu jinému, což se dá pochopit.
5. Kdyby jí to tolik tížilo na duši, tak by se nemuchlovala se svým kolegou z filmu Final girls, se kterým potvrdila vztah a říká, že i když je jejich vztah ještě na začátku, je s ním šťastná. -
-
Nikki a Nina byly nejlepší kámarádky a nemusí mít je jednu.A ty víš co má ona v hlavě že tu píšeš že jí to nevadí může být jen hodná a nedělat drama. *12* *12* *12*
-
-
A ty víš, co se jí honí hlavou, že to víš tak jistě? Za tu dobu, co Ian měl jenom Nikki, tak Nina vystřídala 10 frajerů, takže bych neřekla, že jí zrovna vztah Nikki a Iana štve.
Kamarádky byly, ale nebavily se spolu už dlouho předtím, než si Ian s Nikki začal. Navíc Ian ulovil Nikki a ne naopak. Líbila se mu už, když chodil s Ninou, ale ona byla tehdy vdaná.:D *5*
-
-
-
-
-
-
Happy B*Day
Všechno nejlepší Nikki *14* *14* *14* -
Happy Birthday
Všechno nejlepší, Nikki ♥ -
Smažte to, že hrála v TVD. A vyměňte jí prosím profilovou fotku, vypadá tu víc než hrozně *3*
-
vše nej
všechno nejlepší!!:-*** *14* -
Opožděně ale Heppy Birtdhday
Ahojky, mrzí mě že píšu akhle pozdě, nějak mi to vypadlo. ale jinak všechno nej Rosalie:) *3*