-
Happy Birthday
Všechno nejlepší, Nikki ♥ -
NAROZKY!!!
všechno nejlepšíí Nikky !! *3* seš super herečka jako Rosalie seš nenahraditelná *5* takže užij si ty svoje narozky! *4* MTR *15* *14* -
Birthday..x)
Happy Birthday dear Nikki..x) enjoy it..x* -
Happy B*Day
Všechno nejlepší Nikki *14* *14* *14* -
InTouch mě naštval!!
v posledním InTouchu psali pěknou kravinu, jako že se Nikki opičí po Kristen, mohlo to být naopak.... ale to nechci říkat protože kristen mám taky moc ráda.. jen mi to přijde hnusný k nikki... *10* -
-
Re: InTouch mě naštval!!
to mas pravdu, jak usoudili, ze ZROVNA nikki po kristen.. na celou vec mam stejny nazor... ale tam opcas pisou pekny karviny, takze SNAD nebudem veset hlavu. *13* -
Re: InTouch mě naštval!!
ale tak uznej, pro profláklej mediální plátek bude mnohem jednoduší napsat, že to byla nikki která se opičí, protože přece jenom hraje rosalii, kterou většina lidí nemá rádo protože je považována "za mrchu". Kdežto kdyby pošpinili kirsten, urazili by tím haldu fanoušků (vlastně všechny) co fandí stmívání, takhle asopň všem superfandům udělali radost, že "ta co hraje mrchu" se opičí po té, co hraje "simpatickou klaďasku"... -
-
Re: Re: InTouch mě naštval!!
souhlasím se tebou *3* jinak já mám mnohem radši Rosalii než Bellu *15* -
-
Re: Re: Re: InTouch mě naštval!!
dík *3* s těma simpatijema to mám taky tak... Rosalie the best! *1* -
-
Re: Re: Re: Re: InTouch mě naštval!!
Rosalie tam hraje trochu ,,Mršku'' ale já jí mám radši než Bellu:-D *14* Rose j taková zajímavější.........:-D Nebi já newim prostě jí mám já radši :-D *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: InTouch mě naštval!!
jo jo, jak já s tebou souhlasim... *1* rosalie si na nic nehraje, prostě osobnost *14* ale fakt je že 100% kladná postava teda asi taky nebude *15*
-
-
-
-
-
-
Dobrá, lidi. Píšu skohovku, ale netuším, kde momentálně bydlí, neví někdo? :D -
-
Re: Bydliště
Los Angeles Californie USA
-
-
Má borca..?
Jak je to vlastně ona a kluci *7* nevíte někdo s kým chodí..? *14* -
-
Re: Má borca..?
no, momentálně se hodně píše o tom, že chodí s Robertem Pattinsonem se kterým hrála ve "Stmívání".
Páčko Jiřka
-
-
Citát od NIkki
" Myslela jsem,že film Třináctka by se mohl týkat některých dívek, že by se po celém světě asi nějaké našly... Ale netušila jsem, že dívky co sedí vedle mě si prošly tím samým jako já."
Nikki Reed
(myslím, že to řekla moc hezky *1* *15* *1* *15* ) -
NEW
hele lidi nechtělo by to tu trošku oživit?? *3* -
Jukni
http://twilghtsagastmivani.blog.cz/
Jukni je tam toho spousta
*9* *9* Pište jak se vám líbí!! -
-
Re: Jukni
hej to je hafec dobrá stránka... *15* *5* -
-