Přejít na výpis diskuzí

Nikki Reed

OSOBNOST 31.12.2006 
267 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • detailka

the O.C

Zdravím.Hele nevíte v jakém díle the O.C si Nikki zahrála? Předem děkuji za odpověď.
  • aldineczka

nejlepšííí

OnA nEjLePšÍíÍ =)
  • KRASKA

NEJVETSI KOC NA SVETE TA NIKKI *14* *15*
    • b.e.t.u.l.i

Re: KRASKA

no nerikej :D
      • Re: Re: KRASKA

ja si ten komentar proste nemohl odpustit betuli *15*
        • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: KRASKA

ja te chapu ... :D a nebyls to nahodo ty kdo nas za komentare tohodle typu ,urazel´ u roberta? :D jen se ptam :D .. ale musim uznat ze kdybych byla kluk tak by to byl asi taky cil mejch predstav :D:D
          • Re: Re: Re: Re: KRASKA

betuli, tak to ale neni vubec pravda... ja nikoho nikdy neurazil!!!! jen sem rekl svuj nazor na neho a vsechny(skoro) se do me pustili a zacali mi nadavat, tak sem se prirozene nedal *3* ale jinak o fanynkach sem nic nerekl! protoze kazdy ma svuj nazor a pohled na cloveka..
            • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: KRASKA

no jasny :D to muzu ale ta mi moc neporadi jakej film je dobrej a jakej zas ne :P
              a kdybys vedel o nejakym podobnym jako je trinactka a ukladna vrazda tak prosim? :)) *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: KRASKA

Bet tak koukni na jeji filmografii ne? *15* *15* jako ja znam hodne filmu, ale nepamatuju si poradne nazvy *15*
            • b.e.t.u.l.i

jo videla :) a taky se mi moc libili! miluju tyhle druhy filmu! nevis o nejakym podobnym ? :)) prosim?
              no a nejaky jiny s ni? :)

nejvic se mi libi třináctka a ukladna vrazda, ale to si rikala, ze si videla *15* ona moc jeste ve filmech nehrala *15* jeji herecka kariera teprve prijde *15*
            • b.e.t.u.l.i

vsechny to znamena co? inspiruj me :))

tak dobre *15* nebudu tomu patyzonovi rikat patyzon *15* ja s ni videl vsechny filmy *15*
            • b.e.t.u.l.i

:D nechcej si to! Robert neni zadna oskliva zelenina! :P
              A kolik filmu si s Nikki videl? :)

nech si to trdlo mrs. patyzon *15*
            • b.e.t.u.l.i

zase se projevilo Trdlo :D *15*

*15* rosalie muze mit odpor k cemu chce a ja ji budu oporou *15*
            • b.e.t.u.l.i

Tak promíň no.. :P sem zapomněla že Rosalie ma k upirum odpor :D

ty ses s tim kousanim uchylna *15* (sranda) nech si to pro pat.... Roberta *15* jeste by si ze me udelala upira *15*
            • b.e.t.u.l.i

ja te zase kousnu! *15*

nebude zadny jarmark marnosti *15* *15* cha *15* to ti sklaplo co? *15* *5* *5*
            • b.e.t.u.l.i

jinak? :D

betuli neprovokuj *15*
            • b.e.t.u.l.i

Ja vim :P oba vime sve :D
  • bellinka

o nej blog

ahojky ldii kdo ma blog a chtel by se prihlasit do souteze o nej blog tak tady: http://twilarry.blog.cz/ mate moznost!!!...Prvni tri dostanou diplom na prani!:):)..Začínáme 24.8. a koncime 13.9.:):)..tak honem honem prihlaste se nebude te litovat!:):)...zapis se kona DOLE v komentarich!!:):)
  • nik011

stop

tyvl to sem musi kazdej psat at mu nekdo hlasne ste s tim trapny a nikomu nehlasnu,jedine kdyz mi to napise na muj profil bye
    • Re: stop

*15* *15* *15* *15*
    • nik011

Re: stop

hlavne mysak.kol!
  • bellinka

ahoj

ahoooooooooooooooooooooooooooooj Twilighters *15* *15* jenom jsme vas prisla pozdravit! *15* *15* achj tady taky nikdo neeeejni to s emusi preci zmeniit *15* *15*
  • mysak.kol

prosím vás

ahoj, omlouvám se, ale zase bych potřebovala pomoc s hlásky. jsem tam jako mysak.kol s Robertem Pattinsonem. http://bablbubl.blog.cz/0907/soutez -zacina2 díky i za snahu. *8* *8* *8*
  • klapulinka

hojky

ahojte, kdyžtak mi koukněte na blog http://www.klapulinka.blog.cz/ budu ráda *1* je jak jinak než o twilight
  • mysak.kol

soutěž

ahojky, máš rád/a herce ze Stmívání? Směješ se rád/a? tak jukni na můj web, kde vypukla soutěž o nejvtipnější výraz twilight tváře. Dej hlásek nejhezčímu ksichtíku ságy.
    http://seventeen4ever.blog. cz *3*
  • avrilka.14

Mini's First Time

nevíte někdo kde bych si mohla stáhnout film Mini's First Time(Úladná vražda)??? *4* Nemůžu to nikde najít...
    • Re: Mini's First Time

http://www.rawson.estranky.cz/clank y/filmy-cz/ukladna-vrazda_2006_
      ta dy je ten film

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit