Přejít na výpis diskuzí

Nikki Sixx

OSOBNOST 21.5.2008 
47 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • andi666

hej

Hej přidal sem tu nejaké nové fotky a 2 tapety řeknete mi proč některé tady vůbec nějak nechcou dát ..... hrůza a děs .... *16*
  • Re: Re: Re: Re: deniky

to já taky něco furt kecám:D ale Nikki je fakt hustej, že eště žije po tom všem:D
  • Re: Re: Re: deniky

asi tak:DD
  • andi666

Re: Re: deniky

vis jak ja vzdycky melu aniz bych to myslel vazne ale je to fakt huste *3*
  • Re: deniky

bože, ty si šílenec:DDD
  • Re: Re: Re: Re: Re: deník

já nakonec neodolala a koupila si to.
  • andi666

Re: Re: Re: Re: deník

No zrovna to stahuju s torentu ale jde to pomalu jak nevim co *3*
  • andi666

deniky

Deníky jsou šílene *14* sice jsem teprve v dubnu ale uz vim ze bych to chtel zazit taky *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: denik

no já myslim že určo to je super ... když se vyprávěj ty jejich příběhy a tak :D :)

no tak jako ty deníky jsou samozřejmě osobnější a víc pocitový, ale stejně...je to dost dobrý.

Já ty deníky mám od pondělí a už je mám dvakrát přečtený a furt bych je četla dokola :D sou prostě skvělí , a jestli je ta knížka MC taky tak dobrá tak to se těším jako blecha :D :)
  • ...vampire...

Re: Re: Re: Re: Re: denik

tak to je rozumnej přístup, ta kniha je prostě nutná věc:D já hned jak jí viděla, tak mi padla do oka. bohužel teď nemám moc času, ale aspoň mi to čteníčko dýl vydrží:D a pak si znova přečtu deníky:DD

Já už ty heroinový Deníky mám přečtený tak du shánět tu motley crue :) Jak tak koukám tak ji musim mít :) :D
  • ...vampire...

Re: Re: Re: Re: Re: denik

normal, ale jakože to vyprávěj členové kapely- každej kus a ze svýho pohledu. začíná to šílenejma historkama, jak se vlastně dali dohromady, Nikkiho dětství, kradení elektrickejch kytar, a založení London, jak se pak potkal v baru s Mickem, jak se pak náhodou zas našli...
    hlavně to vypadá na spoustu šílenejch příběhů... dost dobrejch...
  • Re: Re: Re: Re: denik

A je to psaný jako deník bo normal ? :)
  • Re: Re: Re: denik

na čtyři stovky, ale podle mně se to určo vyplatí....
  • Re: Re: denik

a na kolik tě ta knížka vyšla ? :)...
  • Re: denik

Tak to já si teď zas pořídila tu knížku Motley Crue, co teď nedávno vyšla. Sice sem taky na začátku, ale komu se líběj deníky a má rád Motley jí doporučuju. Je taky skvělá. Moc. Teda jako rozjíždí se to fakt bezvadně...
  • denik

včera sem si koupila tu knížku a musim ríct ze i kdyz mam prectenejch zatim 60 stranek je to fakt skvela a knizka . Dokud sem si nekoupila tuhle knizku neznala sem moetley crue ani nikkiho sixxe . Ale ted toho lituju , obdivuju jeho zivot , obdivuju jeho silu , a hlavne obdivuju jeho odvahu napsat tuhle knizku ...
  • ...vampire...

58

a ještě mi nedá nepokusit se prodiskutovat tu 58... Teda upřímně, já když jsem to slyšela poprve, zděsila jsem se, že NĚKOMU hráblo...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit