-
co je to diskuse?
Ahoj Nikolo a všichni, chtěla jsem se zeptat proč se tato rubrika jmenuje diskuse, když s námi všemi vůbec nediskutuješ. Tvoje poslední reakce byla 23.5.což je skoro 5 měsiců. Zdá se Ti/vám to v pohodě? Mě teda ani trochu.
pic *3* -
Re: Re: nikol
Ahoj Nikolo, můžu se zeptat proč jsi přestala zpívat a zda by jsi sla do toho s nekym znovu? -
Re: Re: nikol
ahoj Nikčo, chtěl jsem se zeptat co teď děláš? jestli chystáš návrat na hudební scénu, či už pracuješ v jiném oboru. dík tom ps. doufám že tě brzy uslyšíme -
z velké dálky....
ahoj Nikolko,
mrzí mě jak to tenkrát všechno dopadlo....Doufám, že se máš krásně a jsi spokojená
pa pa Čmelda *3* -
pozdrav
Ahoj Niky, ty tady mas ale dotazy *3* Nahodou jsem narazila na tyto stranky, to vis bracha na dovolene *5* Tak si trosku brouzdam na netu. Zdravim do Prahy! -
Re: nikol
ty že si mně měl v posteli? *7* otom bych snad něco musela vědět ikdyž,když o tom tak přemýšlím, ale to je jedno ale v posteli sem dobrá *4* -
já
ty že si mně měl v posteli o tom bych snad něco musela vědět ne? *7* -
Narozeniny
Nikole preju vsechno nejlepsi k narozeninam a at se ji plni prani ... *4* -
Re: nikol
Ty tak *4* -
niki
Je fajn.Z Holek jsem ji měl nej.A v posteli nevím jaká je, ale rád bych to zjistil *3* *13* *3* *14* -
nikol
Nikču jsem měl v posteli.Skvělá holka *14* -
postup *14*
-
Super holka!
Nikola má úžasný písničky a jak to nazpívla..Úplně boží! *4* -
SUPER
SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRR.SKUPINA HOLKI A JEJICH PÍSNĚ SE MI LÍBILI.HODNĚ ŠTĚSTÍ,ZDRAVÍ A ÚSPĚCHY VE ZPÍVÁNÍ. *1* *5* *14* *14* *3* *4*