-
Nils Althaus
já ho upe moc žeru, je strašně moc kvášnej... *14* *14* *14* *3* *3* *3* *4* *4* *4* -
ja
on je kunda astrasne sexi *14* -
Breakout :-*
JaKo fAkTiS ÚpA BoŽí KuNdA , jAkO BRaEaKoUt sI NeMůŽu vYnAcHvÁlIt ,tO JeHo bOžÍ TěLO HMMM ToHo bYCh šUKaLa oD RáNA dO RáNa xD *14* *15* *5* *1* -
Jana
OuOuOu Nia je úpě boží moc kvasaveč moc moc ♥♥♥Muck Muck *14* -
oo
oujee.. tak to je kus...p*č* ten je sexi..ouuje.. ta prdelka.. *14* *14* *14* *14* Miluju upa nejvíííc!! -
LoWe NiO
oouuuu Nio jsi k sežrání miluju Tě nemužu z tebe zpustit oči furt se na tebe dívám si krásnej a film BREAKOUT naloženej tam jsi dokonalej kdybych te tak mohla mit jaj musis bejt hustej v posteli tak pa Kundáááčku *3* *14* -
NIA
Tak tohle je prostě nej.kluk udělala bych všechno proto abych ho měla,miluju ho a už nikdy se na tom nic nezmeni!!!miluju tě Nio!!! *14* *14* muck lásko!!! -
Nils
Nilse bych mrdala od rana do večera kus kluka je to hezkej a hlavně svalnatej proste k sežrání!!!!muck MT!!!!!!!! *14* -
NIA
*14* *14* KUNĎÁK...nic iného a jako NIA....omdlývám... *14* *14* *14* -
Nils Althaus
snedla bych ho kundaka sladkyho. miluju ten film a miluju jeho <3<3<3 dokonalost, sladkost, krasa, roztomilost,... uuaaa, jak ja bych ho jen popsala. ZERU HOO!!!!:-* yeah...;) *14* *14* *4* -
Breakout
Ve filmu breakout vypadal nils jak nejvetsi typek:)) ale ve skutecnosti tomu asi tak neni:D -
Zuzik
Ten nils je nej jak já ho žeru on je moje platonická láska 393-632-854 *15* *1* *3* *5* *7* *14* -
.....
ty vole ten nils je to kundák *14* láskou bych ho sežrala *14* .....ufff je fakt libovej..... -
Luxus
Heej jako, krutý on... Fakt nejluxusnější klouček... Jo hold, v Čechách toto nenajdeme.... -
Hezounek
Breaukth je můj každodenní filmík...ten se jim povedl!!!A Nils je opravdu hezounek...Byla bych šťastná kdybych se s nim mohla vidět!!! *3* *14* -
Re: Bestovní FILMEC
no taky mislim že neni vůbec špatnej -
laska
nooo ja somm jehoooooo najwecsia fanusicka welmo ho luubim a moje najwecsie zelanie je sa s nim stretnut presla som aj na jeho styl co mal vo filme *14* *14* *14* mam ho velmo rada a BREAKOUT pozeram nonstop denne ja som sa tak nanho namotala uz ........... *14* *14* *14* *14* *14* strasne ho luuubim a chcela by som si s nim aj pisat aj sa s nim stretnut no uz nejdem pisat bo by som zapisala cele a cele starnky lubim ta nia-nils althaus *14* a je welmo ale welmo pekny a je to najôepsi film *14* *14* -
Re: zz
celej soundtrack k filmu breakout můžeš stáhnout na mininova.org mě se nejvíc líbila písnička dur dur du e-tre billy *4* -
Bestovní FILMEC
Super film a ten herec taky nevypadá špatně.. myslím Nia... ;-) *14* -
zz
Hele lidičky nevite kde stahnu tu pisnicku jak si nia podava spirita na tom hip hop show??bo co to je..myslim jak tam pak nia plne vyhrava ta smutna pisen stli to nekdo vi piosnete mi na mejla plioss