-
Wow
Noah je až kus se dá říct *3* *4* a je vážně roztomilej..:D ! :D -
-
Re: Wow
ntjn je upa slaďoučkej :)) *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
..
Proč by ty holky měli bejt blbé když se jim někdo líbí,nebo alespoň jak zpívá..Noah je krásnej a roztomilej kluk,hezky zpívá,má veliký zástup fanynek,skvělou rodinu atd..... Má oblíbené jídlo jako já-pizzu :D I <3 Noah a tak to zústane..jsem ráda že včera nevypadl *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Noah
Ahoj,taky se tu vyjádřím i když už mě náct dlouho není *9* *7*
Noah je už teď jeden z kandidátů na výhru-ovšem je jedno jestli vyhraje nebo ne. Myslím si,že ať už tak či onak se hudbě bude věnovat dál a bez problémů mu to půjde. Má totiž jednu velkou výhodu a to,že se hudbě věnuje už dlouhou dobu. Samozřejmostí a jeho velké plus je i to,že je hodně pohledný o fanynky nouzy mít rozhodně nebude *3*
Navíc ještě vyrůstá ve věřící rodině kde má velké zázemí,rodina ho určitě ráda podrží a nenechá ho spadnout do toho nesprávnýho ,,šoubyznysu"...
Takže sečteno,čítá to,že Noah má určitě před sebou krásnou kariéru. Já mu to moc přeju *4* -
-
Re: Noah
jj přesně tááááák .... on je nejlepčíííí :-* :-* -
Taky si to myslím..Krásně zpívá a je roztomilý i na pohled :) Já mu to taky přeju :) *14* -
Krásný názor a naprosto souhlasím ..:) *3*
-
-
Krásný
Moc krásný klučina..a jsem rada že může být v Superstar.Moc mu přeji,aby vyhrál ikdyž vím že na to maj i jiní. *14* *14* -
-
Re: Krásný
Jou mají xD ale ON musí vyhrát :D i když bych řekla že Ševčík tež nezpívá škaredě ;) ale Noah ♥ ♥ ♥
-
-
Noah :D
Je zvláštní ( v dobrém slova smyslu ) . Fakt originál !! Jsem ráda že je v Superstar :D Moc mu fandím ....... pls posílejte hlasy , nemám kredit :D *14* -
Dokonalost
On je tak sladký,roztomilý a pěvecky nadaný ;) Moc mu fandím už teď je to pro mě superstár!** Těším se na další jeho pěvecký výkon:) Zeťová má pravdu opravdu má Noah sexy pohled úplně ten nejvíc sexy! *14* -
-
Re: Dokonalost
aby si se zneho neudelala tvl :D :D :D
-
-
On...
On? Prostě dokonalej
On? Superstár
On? Nejlepší
On? Zcela úúúžasnej
:-* *4* *4* *4* *14* *14* -
------------
on je nejroztomilejší a nejkrásnější na celým světě a umí božsky zpívat *14* *14* *14* *14* *14* *14* *8* *8* *8* -
-
Re: ------------
anooooooo *14* *14* *3*
-
-
<3
Krásně zpívat včera *4* *3* -
Jo
Je hrozně roztomilej a krásnej *14* *3* *3* A nezpívá vůbec špatně *3*