-
dejte si odchod
Paní Zubova (Zubovova),doufám,že po vyloučení ze strany si uvědomíte,že svými postoji patříte spíše mezi příznivce KSČM
a že trvale škodíte této republice.Možná zjistíte,že vaše zaslíbená země pobytu bude někde v bývalém SSSR(CCCP).Velmi bych Vám to přál.Karel Nečesaný. -
žena ženě
Vážená paní Zubová,
jako žena jsem vždy hlásala,ža v politice chybí ženy,protože na rozdíl od mužů nejsou tak zatížené ambicemi ,ješitností a jsou pro týmovou práci.Ale po Vašem rozhodnutí potopit vládu v době vedení EU ,které je velmi nezodpovědné,tak se jako žena stydím i za Vás.A než takové ženy v politice, ať tam raději nejsou.LM -
-
Re: žena ženě
Presne tak,stydim se za vas, vy karieristko,labuti pisen,at to stoji, co to stoji,ze ?
-
-
Poděkování
Podivný pár vychytralích milencu ovládá stranu která by měla dokazovat směr
žití a chování hlavně mladým lidem.
Přeci není možné abychom volili takové
lidi kteří nezastávají volební program a jsou ve vleku jiné strany. Paní Zubová
děkujeme Vám za Váš postoj a nevzdávejte
se.Lidé jako Vy jsou zárukou S.Z. F.Zeman -
paní Zubatá
Dobrý den paní Zubovová,jak se vám spí v noci,co si vyprávíte s vaším svědomím když zvracíte z vašich rozhodnutí..
Proč si děláte z lidí legraci a svým hloupým nezodpovědným jednáním poškozujete bohužel celý národ..Já být váma,docela bych se styděl a ani nikam moc nevylízal natož někam kandidoval.. -
Klobouk dolů.
Vážená a milá Olgo,musím Vám od srdce napsat,že Váš projev k důvěře vlády,byl víc jak krásný,ale hlavně i hodně upřimný.No,holka,už dlouho jsem nic tak věruhodného neslyšel.Vaše myšlenky a slova,měli něco do sebe a můžu jen poděkovat,že existuje tak dobrý a upřimný človíček mezi poslanci,jako jste Vy!!Ano,Vy!Děkuji a klobouk dolů,ať se Vám daří ve své práci i v osobním životě!!!S pozdravem Olin z Havířova. -
-
Re: Klobouk dolů.
Oline, Tva gramatika odpovida urovni Tveho mysleni
-
-
kolik ještě stran?
Paní Zubovová,
tak už jste byla ve straně socálně demokratické, pak u zelených, teď jste
propašovala do parlamentu svou novou stranu (která mimochodem vůbec ve volbách nekandidovala, takže tam nemá co dělat), kolik stran ještě hodláte vystřídat a kolik vlád položit? Vaše sláva (po které zřejmě tak toužíte) je založená pouze na bezcharakterním chování. -
Blahopřání
Blahopřeji k vynikajícímu Vašešmu počinu,
teď zbývá maličkost, pozvat armádu spřátelené země! -
jak dál
Budeteš po posledním výprasku ve volbách pokračovat v pohřbívání strany zelených ? *9* -
Jsem ato nejen za sebe ale za celou rodinu
Milá a vážená paní Zubová,
děkuji Vám za Vaši statečnost a odvahu konečně zlikvidovat tuto zločinnou, víceméně korytářkou zločinnou vládu, bezcitních samozvanců včele Vaším narychlo upečeným předsedou "Zelených"
Bursíkem a jeho ukecanou "Žak".
Za celou rodinu díky! -
Jidáš
Tak paní Zubová, jste spokojená po včerejšku sama se sebou? To vám to stálo za těch 10 tisíc od Ratha? To Jidáš byl jinší frajer. A ten váš ubohý příspěvek včera ve sněmovně! Působil jako slohové cvičení žákyně 8.tř. Doufám, že alespoň pravopisné chyby vám i vaší nohsledce Jakubkové opravila vaše velitelka Kuchtová.