-
všecno nejlepší Ondro *3*
-
Všechno nejlepšíí Ondro *3*
-
Faninka
ahoj odřeji =) prosím tě mám dotaz nadaboval jsi ve filmu lví král,postavu timona ano nebo ne odepiš předem děkuji za odpověď =)tvoje VELKÁ faninka Soňička =) PS.MÁŠ HROZNĚ KRÁSNÝ A ROZKOŠNÝ HLAS JEN TAK DÁL AŤ SE TI DAŘÍ PAPÁNEK´=)
*3* *4* *4* -
narozeninky
Ondrášku,přeju ti všechno nejlepší k Tvým narozeninám,hodně zdravíčka,štěstíčka,lásky,po hody,úspěchů,
krásných písniček,a všeho ostatního,co si budeš přát *14* *3* -
Ondřej Brzobohatý
Milý Ondro
Přání k narozeninám a přání hodně štěstí,zdraví. *4* -
Vše nej
Všechno nejlepší k svátku *4* -
hodne stesí
přeju ti všechno nejlepší a hlave hodne štestí v osobním živote *14* :) -
Všechno nej
Taky přeji vše nej k narozeninam,i kdyz vim,ze tady si to asi urcite neprectes!! *3* -
Happy Birthday!!!
Happy Birthday!!! *14* -
HAPPY BIRTHDAY
Ondro, ze srdce ti přelju všechno nejlepší k narozeninám. At se ti vše daří a jsi mooooooooooooooooooooooooc štastný.. *14* *14* *4* -
Ondřej
Zdravim lidi.Ja mela taky tu cest setkat se parkrat s Ondrejem a musim rict,ze je to opravdu skvelej kluk.Vyborne se s nim povida,taky pije *4* a taky dobre pari *1* .Zavidim ty jeho Johane,ale samozrejme rozumne zavidim *4* . -
Ondřej:o)
Ahojky lidičky,tak mě napadlo...je vůbec nějaká stránečka jen a jen o Ondrovi? Myslím tím, aktualizovaná:o) Myslím,že ne,že?:( Tak co takhle ji založit?:) *3* -
Vyhazovači
Tak včera jsem byla na Vyhazovačích...mě to dostalo...Nejvíc sem se smála u ploužáku Ondry Brzobohatýho a Duchoslava *1* *1* Dej mi pusinku...Di ty vyžle!!! -
Re: Re: Re: Vyhazovači
Až teď to zkus...:D
http://forum.lide.cz/for um.fcgi?akce=forum_data&forum_ID=82 105&auth= -
Re: Re: Vyhazovači
Hej mě to nejede:(
Mě se i hodně líbil Ondra..byla to taková ,,afektovaná pipinka":D -
Re: Vyhazovači
Souhlasím!BYla jsem 27.11.Nejvíc se mi tam ale,musím říct,líbil Ernesto Čekan.A měla jsem Duchoslava místo Hájka.Ale je to super představení!!!!!!Vážně dopuručuju!!
A založila jsem diskuzi na Vyhazovače.Jestli chcete,tak si přijďte pokecat! *1*
http://forum.lide.cz/forum.fcgi?a kce=forum_data&forum_ID=82105&auth= -
Klec bláznů
Byla jsem na představení Klec bláznů, což je hra o homosexuálech a transvestitech,kde Ondra hrál a složil k tomu hudbu...stálo to za to...hrál tam "slušňáčka" jako vždycky a na konci se převlekl do ženských šatů i s namalováním...jo jo to byla podívaná...můžus klidem doporučit!!!! *5* -
Re: Vyhazovači
Souhlasím s tebou..já tam byla v září a byla jsem taky vyřechtaná...místo Hájka ale hrál Duchoslav...jj,Ondra byl prostě super...:D Všichni:D Fakt to stojí za to:D -
Re: Re: Čistý obdiv!:D
No,tak to nevím z čeho jsi usoudila,že jsem se vytahovala,že by tím,že jsem napsala,že nepadám do kolen kdykoliv Ondru vidím?!:D No,tak to promiň,asi to napravím:D Nebo,že by tím,že jsem ho už párkrát viděla...no to je šok co?!:D Neřekla jsem,že je to můj kámoš,tak zklidni hormon a nezáviď:D -
Re: Čistý obdiv!:D
Nevytahuj se!