Přejít na výpis diskuzí

Ondřej Brzobohatý

OSOBNOST 31.12.2006 
180 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • všecno nejlepší Ondro *3*
  • Všechno nejlepšíí Ondro *3*
  • Faninka

ahoj odřeji =) prosím tě mám dotaz nadaboval jsi ve filmu lví král,postavu timona ano nebo ne odepiš předem děkuji za odpověď =)tvoje VELKÁ faninka Soňička =) PS.MÁŠ HROZNĚ KRÁSNÝ A ROZKOŠNÝ HLAS JEN TAK DÁL AŤ SE TI DAŘÍ PAPÁNEK´=)
    *3* *4* *4*
  • narozeninky

Ondrášku,přeju ti všechno nejlepší k Tvým narozeninám,hodně zdravíčka,štěstíčka,lásky,po hody,úspěchů,
    krásných písniček,a všeho ostatního,co si budeš přát *14* *3*
  • Ondřej Brzobohatý

Milý Ondro
    Přání k narozeninám a přání hodně štěstí,zdraví. *4*
  • Vše nej

Všechno nejlepší k svátku *4*
  • mart01inka

hodne stesí

přeju ti všechno nejlepší a hlave hodne štestí v osobním živote *14* :)
  • Všechno nej

Taky přeji vše nej k narozeninam,i kdyz vim,ze tady si to asi urcite neprectes!! *3*
  • Happy Birthday!!!

Happy Birthday!!! *14*
  • chameleon-j

HAPPY BIRTHDAY

Ondro, ze srdce ti přelju všechno nejlepší k narozeninám. At se ti vše daří a jsi mooooooooooooooooooooooooc štastný.. *14* *14* *4*
  • ade.laida

Ondřej

Zdravim lidi.Ja mela taky tu cest setkat se parkrat s Ondrejem a musim rict,ze je to opravdu skvelej kluk.Vyborne se s nim povida,taky pije *4* a taky dobre pari *1* .Zavidim ty jeho Johane,ale samozrejme rozumne zavidim *4* .
  • erica

Ondřej:o)

Ahojky lidičky,tak mě napadlo...je vůbec nějaká stránečka jen a jen o Ondrovi? Myslím tím, aktualizovaná:o) Myslím,že ne,že?:( Tak co takhle ji založit?:) *3*
  • terita46

Vyhazovači

Tak včera jsem byla na Vyhazovačích...mě to dostalo...Nejvíc sem se smála u ploužáku Ondry Brzobohatýho a Duchoslava *1* *1* Dej mi pusinku...Di ty vyžle!!!
  • Re: Re: Re: Vyhazovači

Až teď to zkus...:D
    http://forum.lide.cz/for um.fcgi?akce=forum_data&forum_ID=82 105&auth=
  • erica

Re: Re: Vyhazovači

Hej mě to nejede:(
    Mě se i hodně líbil Ondra..byla to taková ,,afektovaná pipinka":D
  • Re: Vyhazovači

Souhlasím!BYla jsem 27.11.Nejvíc se mi tam ale,musím říct,líbil Ernesto Čekan.A měla jsem Duchoslava místo Hájka.Ale je to super představení!!!!!!Vážně dopuručuju!!
    A založila jsem diskuzi na Vyhazovače.Jestli chcete,tak si přijďte pokecat! *1*
    http://forum.lide.cz/forum.fcgi?a kce=forum_data&forum_ID=82105&auth=
  • radus

Klec bláznů

Byla jsem na představení Klec bláznů, což je hra o homosexuálech a transvestitech,kde Ondra hrál a složil k tomu hudbu...stálo to za to...hrál tam "slušňáčka" jako vždycky a na konci se převlekl do ženských šatů i s namalováním...jo jo to byla podívaná...můžus klidem doporučit!!!! *5*
  • erica

Re: Vyhazovači

Souhlasím s tebou..já tam byla v září a byla jsem taky vyřechtaná...místo Hájka ale hrál Duchoslav...jj,Ondra byl prostě super...:D Všichni:D Fakt to stojí za to:D
  • erica

Re: Re: Čistý obdiv!:D

No,tak to nevím z čeho jsi usoudila,že jsem se vytahovala,že by tím,že jsem napsala,že nepadám do kolen kdykoliv Ondru vidím?!:D No,tak to promiň,asi to napravím:D Nebo,že by tím,že jsem ho už párkrát viděla...no to je šok co?!:D Neřekla jsem,že je to můj kámoš,tak zklidni hormon a nezáviď:D
  • Re: Čistý obdiv!:D

Nevytahuj se!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit