Přejít na výpis diskuzí

Ondřej Brzobohatý

OSOBNOST 31.12.2006 
180 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • saralena
    lidi vite ze on to neuvidi kdyz tu budete psat? *2*
  • Milý Ondro Brzobohatý my jsme Tess a Vess a jsme Vaše fanynky velice se nám líbí Váš styl oblékání Vaše povaha Váš SEXY ůčes,V gymplu s.r.o. jste jako fakt že jó NEODOLATELNÝ radíme Vám dobře dejte se dohromady s Kristýnou Leichtovou.Moc Vám to v posteli slušelo.Chtěli by jsme aby jste věděl že Vás milujem.:-) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *6* *6* *6* *2* *2* *1* *1* *1*
  • co je vám do toho že chodí s Kuchařovou.
    • vlastne nic,platonicky ho miluju,ale chapu ze chodi s Kucharovou.
      Ja na nej nemam... :)
  • Jaky je to pocit fuckovat nejkrasnejsi babu na svete?
    • Asi dobrej *4*
  • gaheris
    budiž ti země lehká.
  • Ahoj Ondřeji si velký simpaťák a moc dobře se na tebe kouká moc ti fandim di krásnej.
    • to máš pravdu že je krásnej a talentovanej *3*
  • Ondro koukala jsem se na film 12 měsíčků a chci říci že tvůj táta Radoslav to zahrál dobře a že je pravda,že se nemá dělat bordel v přírodě ale za dobrý čin to stojí. Udělal dobrou hudbu ve filmu Záhada hlavolamu. Chválím!!! A abych tě moc nepodceňovala skvěle si namluvil Pinďu ze čtyřlístku ve filmu Čtyřlístek ve službách krále. STARDANCE skvělé ty si taky skvělý a k tomu krásný Evička Krejčířová je hezká a skvělá tanečnice tak jako ty!!! tvůj táta Radoslav byl taky krásný za mlada. a kdyby s mi chtěl odpovědět muj e-mail je Lucka.Cerv@centrum.cz
  • ja ho hrozně miluju *3* *14*
  • Strašně se mi libíš Ondřeji a pěkně zpíváš a jsi skvělý herec a kdy budeš mít naký koncert v Jeseníku ráda bych zašla na tebe podívat jak zpívaš
  • Luky1987

Je to sympaťák inak. Hraje aj v seriáli Iveta Ladislava Štaidla

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit