Přejít na výpis diskuzí

Ondřej Brzobohatý

OSOBNOST 31.12.2006 
180 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ondra brzobohaty je hezky me se libi moc chtela byhch si ho vzit ale ma pritelkyne nejlepsi byla ta druha
  • Hochu slušelo by Ti více pokory a než něco řekneš, tak více přemýšlet. Tvůj otec byl frajer a dobrý herec, ale Ty jsi jen ubožák.
    • Luky1987

Souhlasím

• Adela,aja:Nic proti ale když tu napíšeš/te svůj e-mail tak to je na ho... protože ten životopis nepsali oni ale nějací lidi a na ten e-mail vám někdo cizí může napsat,například já ale jelikož nejsem blbá tak vám nenapíšu *10* *10* *16* *16*
    • *15* *15* *15* *15*
  • Ještě dodám, přečetla jsem tady ty diskuze. Holčičky, slečny, dámy, Vám se opravdu on líbí? Jako fyzicky? Mně tedy vůbec ne. A snad nikdy se mi on nelíbil. Já na něm nic krásného, už vůbec ne sexy nevidím. Sympatický mi i byl, ale za pěkného bych ho opravdu neoznačila.Jo, a mimochodem je mi 26. Já jen, aby někdo nezačal s tím, že je mi 13.
  • Jednou jsem ho viděla v Praze a je fakt dokonalej *14* *14*
  • jsi fakt dobrej

Ahoj Ondro.Byla jsem na koncertě pro park,co byl 31.srpna.Musím říct,že hraješ úžasně na klavír a máš pěkný hlas *4* Pozorovala jsem tě s otevřenou pusou,protože to bylo fakt nádherný.Neříkám to třeba proto,že máš hezký vlasy,ale protože taky chodím na zpěv,ale na klavír umím jen malinko.měj se fajn a přeju hodně štěstí v životě.
  • Ondra=postrach náctiletých

Ahoj Ondro,ty sem asi spíše chodit nebudeš tudíž vy všichni ostatní.To je krásné jak jste pobláznění jedním klukem:)Sdílím tedy s vámi náklonost k tomuto člověku, ale ne z důvodu(krásy,poblázněnosti...), ale z toho důvodu,že umím ocenit talent.Takže holky proberte se a začněte se starat o své partnery a o sebe.
  • Přeji hodně štěstí, zdravý a pohody! *15* *1*
  • ahoj ondro byla jsem na tobě tady v Českých Budějovicích ve Slávce. Byl jsi naprosto dokonlej. Jen mě mrzí že jsem se tam s tebou nestihla vyfotit a nechat podepsat plakát. Až budeš mít další koncert určitě přijdu. Poslouchám CD identity každý den. Hraješ také výborně na klavír taky bych tak chtěla umět hrát. *3* *14* *14* *14* *3* *15*
  • Veselé narozeniny!! :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší