-
je úžasnej na gympl se kouká jen kvůli němu ale tet už tam moc není *9*
-
jsi fakt dokonalej ,miluju tě! *14* *14* *14* *14* *14* *7* *1*
-
je to ten nejkrásnější a můj nejoblíbenější herec a zpěvák... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *3* *1* *1* *1* *1* *7* *7* *5* *15* *15* *15*
-
Vážený Pane, pane Brzobohatý,
s velkou bolestí jsem si přečetl zvěst o smrti Vašeho pana otce Radka Brozobohatého, člověka jehož práce si nesmírně vážím a jeho dílo jsem ctil a obdivoval...! Dovolte mi , abych Vám a Vaším prostřednictvím všem Jeho blízkým vyslovil upřimnou soustrast nad odchodem Radka, Jeho životní dráha zůstane nedokončená stejně tak jako Jeho práce..! Zarmoucen se skláním před "Majestátem smrti", ale neměl odcházet..., měl dál rozdávat radost, poučení a lásku k čestnému žívotu...! Čest jeho památce......!!!! elektro.bambus zavináč seznam.cz -
Ahoiky Ondro, chtěla bych tě poznat osobně. Už jsem ti tu jednou psala vzkaz z Náchoda. Moc mě ještě jednou mrzí co se ve caší rodince stalo.
Bylo to však nepředvídatelné. Chci taky říctže ti v tom GYMPLU moc sluší (jako vždy). lucka cohlová z Náchoda.
dej vědět na: koalazoro@seznam.cz -
Vy taky milujete každýho mladýho herce do třiceti let, že vám to není trapný, stejně je to pořád dokola
-
Všechno Nejlepší!!!!!!!!
-
Přeju všechno nejlepší k narozeninám, hodně zdraví, štěstí, pohodu a lásku do života a stále více úspěchů!!! *4* *3*
P.S.: Dvakrát jsem byla na muzikálu Vražda za oponou a byl jsi opravdu úžasný!!! *3* *4* *14* *3* *4* -
dneska ma svatek :D tak vsechno nej!!!!
-
Všechno nejlepší k narozeninám!