-
jsi fakt dobrej
Ahoj Ondro.Byla jsem na koncertě pro park,co byl 31.srpna.Musím říct,že hraješ úžasně na klavír a máš pěkný hlas *4* Pozorovala jsem tě s otevřenou pusou,protože to bylo fakt nádherný.Neříkám to třeba proto,že máš hezký vlasy,ale protože taky chodím na zpěv,ale na klavír umím jen malinko.měj se fajn a přeju hodně štěstí v životě. -
nádhera
je to krásnej chlap ale neslušeli mu moc ty dlouhý vlasy etě že si je ostříhal -
Hraje v ulici!!!
Je to i herec,nýbrž hraje v ulici!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* -
modelka
jsi moc hesky nechces mi napsat svoje tel cisilko jsem modelka tak zatim pa ondrasku *4* *3* -
Ondra v roli Marka
Ondra je v roli Marka v Ulici fakt bezva, moc se mi tam líbí a s Digi dohromady tvoří bezvadnou dvojku!!! *14* -
fórum Ondry Brzobohatého
Založila jsem fórum Ondry Brzobohatého na Forum.cz-lide ve skupině LIDÉ OD HUDBY pro ty, kdo mají Ondru rádi a chtěli by si o něm "pokecat". Budu ráda, když se fórum rozroste a "rozpovídá". Zdravím všechny Ondrovy fanoušky. *14* -
-
Re: fórum Ondry Brzobohatého
OPRAVA LIDE.CZ-FORUM!!!
-
-
Šampónek
To není chlap, to je nepovedená karikatura chlapa, něco strašného. Žije jenom ze jména svého otce. -
-
Re: Šampónek
ses trapna!!! *15* *3* *9* -
-
Re: Re: Šampónek
Vy si snad děláte srandu ne? *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Re: Šampónek
když se ti nelíbí tak se do něj nenavážej di si fandit nějaké tvojí "hvězdě" *8* BUHVI kdo to je...
-
-
Ondra
Nejvíc krásnej zpěvák a herec..... líbí se mi, jak hraje v Ulici.... je krásnej..... nádhernej..... prostě úúúúúúúúúúúúúúúúú -
-
Re: Ondra
mno neim etli zrovna nej ale supr urco:)
-
-
ok
Jednoducho si super!!