Přejít na výpis diskuzí

Ondřej Palatka

OSOBNOST 14.1.2011 
4 příspěvky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Před měsícem

    Považuji za naprosto nepřijatelná vulgární vyjádření k Ondřejově smrti, i když autora toho příspěvku chápu. Je to projekce jeho bezmoci s touto situací. Myslel jsem, že právě dnes sem přijdou ti, kteří chtějí Ondrovu památku uctít. Nějak jsem se zmýlil. Velice těžce jsem se s jeho odchodem vyrovnával. Jeden z mých navigátorů mi jako reflexi napsal mj. tato slova: ... je velmi důležité přijmout i myšlenku smrti, byť se nám právě pomyšlení smrti mladého člověka tak silně příčí. Však skutečnost je taková, každý máme někde tu pomyslnou svíci, která již dohořela. Je smutné, že musel odejít tak mladý, ale i to je život. A tak to musíme, ať chceme či nechceme, brát a přijímat. Dozajista je to velmi těžké akceptovat, ale je to tak. Přijmi to, tuto skutečnost, jako Boží vůli, chceš-li. Nelze jinak." A tak jsem si za ten měsíc vytvořil postoj, jako by odjel na druhý konec světa, tak jako se kdysi odcházelo do emigrace. Jen se s ním nelze vidět. Ostatně, jak zaznělo v posledním díle pořadu 13. komnata: "smrt je jen jiná dimenze bytí". Pevně věřím, že 5. července, v den jeho narozenin, bude místo jeho posledního odpočinku zasypáno květy.
  • škoda !

    Umřel zbytečně kokot ! *3*
    • Nevím,co se stalo.O sport se moc nezajímám.Ale nevidím důvod,proč by někdo měl nadávat člověku,který zemřel.I kdyby si za to mohl sám,i kdyby zbytečně riskoval, smrt mladého člověka (ale i staršího) je tragédie.Upřímně,je mi z tebe na zvracení, Pepo.Jsi aspoň natolik odvážný,abys svůj názor zopakoval veřejně? Nebo jsi takový zbabělec,že se můžeš vyjádřit,jen když se schováš za anonymitu internetu?
    • Re: škoda !

      To,že umřel zbytečně víme všichni :-(( vbohužel se stalo .. kokot ? proč ? to on rozhodně nebyl ! .. všichni si říkaj,jo měl se rozhlídnout,proč tam vůbec lezl,že ..ale kdo ví ... co se tam tenkrát stalo ... jen on sám .. ! čest jeho památce ! Ondro,chybíš nám všem :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit