Přejít na výpis diskuzí

Ondřej Pavelec

OSOBNOST 29.11.2009 
139 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj holki
    pocházím z kladna a s ondrou se znám osobně. kdybyste chtěli můžu vám na něj dát číslo.Já sem s ním skoro sousedka Znám se s jeho ségrou marcelou
    • nemusis si z nas takhle strilet *3*
      • no tak sorry co bych za to dala kdybych měla jeho číslo.Určite bych vám ho nedala ,protože byste si na Ondřáška dělali nároky *1* *2* *3*
        • bajunkas
          A tady se pozná tvoje inteligencce ´že si taková p.ča když ho neznáš tak to jsem k.rva ani nepiš *16*
    • Ahoj, mohla by si mi prosím napsat Ondrovo e-mailovou adresu??, pokud ji znáš. Pošli mi ji prosím na můj e-mail: aknel.8@email.cz ! Děkuju
    • Ahoj, mohla bys mi to číslo prosím teda dát ? napsat na email cechaova@email.cz *2* nebo nemáš na něj email ? prosím napiš mi na email a domluvíme se *4* děkuji :)
    • Nejsi trochu vadná? Dávat někomu číslo koho vůbec neznáš je trapárna... ty *12*
    • jo je to pekny ze ho znas osobne..mas jeho cislo (co by za to kdo dal ze ?) ale.. radsi nic..
  • Nerada to říkám,ale Ondrovi bych přála ňákou normální holku. Ne tu pizdu Štoudkovou.Ondra je borec. Je hustý jaký sou po tolika letech s Vorasem takový kámoši.Frolík by si měl konečně nechat udělat ten zub.Včera sem koukala na Polhreicha a tam mu to slušelo i bez zubu,to se musí nechat.
    Všichni 3 sou fakt hezký kluci.Nejsou to žádný šamponci.Moc mě mrzí co se stalo v tý Jaroslavli.Když sem se to dozvěděla,tak to se mnou málem fláklo.Rusáci zasraný.Doufám že jim to příští rok na mistráku natřem. *9*
    • bajunkas
      Přesně takovou prostitutku sio nezaslouží diť měl pěknou holku a vyměnil ju za takovou p.ču ale co no těm zkur..nejm rusům to muséme natřít!!! *16*
  • Bože, kdyby nebyl slavný, tak maximálně za ním otočíte hlavou... všichni chlapi , co jsou pod reklektorama, jsou mnohem víc žádaní a na ulici byste o něj kolikrát ani nezakopli, kdyby nebyl mediálně známý... A ještě ke všemu muži jsou známý tím, že si v tom libují, jsou naháněni největšíma kočkama s trošičku větším kontem. Tak ho nechte vyskotačit, třeba pak nějakou z Vás bude chtít Mě třeba přijde jako úplně obyčejný kluk, jen má šikovnější ruce a oči, no! A hlavně miluju hokej
    • nic proti,ale to už jsi jednou psala ,ale máš pravdu to se musí uznat
  • se mnou to málem škráblo, když sem se dozvěděla že Ondra nepojede na MS
    • bajunkas
      Si na tom úplně stejně jako já to se mi stalo :D
  • Hnusná

Ta Štoudková hezká teda není..
    • je divná, taková laciná...to je ta jeho expřítelkyně 1000x hezčí a tipla bych, že i chytřejší, ale kdo ví...
  • www.ondrejpavelec.com
    www.ondrejpavelec.cz
  • ondra je nejhezčí brankář jakýho znám.
  • Tohle ne :( Proč mu to zakázali?? Nejlepší brankář co může být a na mistrovství není :( Doufám,že na příštím mistrovství bude.
    • bajunkas
      alekdyž ho nepustli mohl přijet aspoň Vokoun ale Štěpánek a Kovář chytali taky dobře *3*
  • Ondra je super brankář,a taky moooc hezký.. *14* ..vždycky jsem ho chtěla potkat..a když jsem to nejmín čekala stalo se:D šli jsme s kámoškou do Kozičky,sedli jsme si k baru kecáme kecáme a kdo nestojí za barem a povídá si s čísníkem...Ondra:DD mazec největší..pak si sedl kousek od nás..sebrala jsme odvahu a zeptala se ho jestli by se nevyfotil..Byl strašně milý a řekl,že klidně..chvíli jsme kecali a pak jsem na něho celý večer zírala s podalí... *1* ..alkoholu vypil ne zrovna málo,ale byla super nálada...nečekala bych,že bude tak milý.Takže holky kdo chce vidět Ondru směr KOZIČKA...:D
    • U jakých koziček? V řeporyjích? :D
  • já bych mu přálá hlavně málo promile alkoholu v krvi a co nejmíň rozmlácených bavoráků *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit