Přejít na výpis diskuzí

Ondřej Pavelec

OSOBNOST 29.11.2009 
139 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak už si našel svojí modelku.... je to ta nová miss Chlebovská z tý trapný reklamy.
  • všechno nej k svátku.
  • nějakej bastard mi bloknul facebook, nechce někdo pokecat ?
  • Ach joo

Proč musí být tak hezkej............. *5* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *8* *8* *8*
    • Re: Ach joo

No to víš, někto musí... *3* *3* *3*
    • chiaramj

Re: Ach joo

tjn *15* *1* *14*
  • ladysexmalibu

Ondra is good

Jsem hrdá na to že jsem Češka, máme talentovanýho a zroveň krásnýho gólmana...No pecka *4*
    • sabii

Re: Ondra is good

Přesně tak, pokud se jedná o hokej jsem taky hrdá, že jsem Češka.
      • vilda158

Re: Re: Ondra is good

mate pravdu je krásný.taky jsem ráda ze jsem ceska *14* *14*
    • Re: Ondra is good

100 pro. souhlas *1* *1* *1* *1* *15* *15* *14* *14* *14*
  • O.Pavelev

kur*a chtěla sem napsat Pavelec nikoli Havelec,tak sorráč
  • Ach,jo vi je už 24 a mě teprv 13.To se holt budu muset smířit s tím ,Že se budu Ondrou moc kochat jen ne plagátu.No ale von Voras,Frolík,Pleki michálci ,jarda jágr ,Vampola ,Ptrůcha červus atd. nejsou k zahození no prostě když to schrnu všichni sou fakt sexi
    Pac a Pusu *1* *2* *15* *3* *14* *5* *12*
  • Ses úžasnej a sexy chlap :-) :*
  • Ondra

:D:D Holky až se Ondra vrátí domu tak ho budu od vás pozdravovat..:)Jinak je hezký si číst jak si o něm krásně píšete..:)Jo a jinak s tím e-mailem tomu nevěřte...opravdu si myslíte že by vám všem stačil odepisovat..?A nebo že by vám vůbec odepsal..?:/
    • Re: Ondra

Musím uznat, že v tom máš pravdu :) Nebude mít ani čas a myslím, že ho upřímně možná ani moc nezajímáme... Jak jsem si to říkala s kámoškou, pokud se s hokejistou nomální holka nezná, nemá šanci... Nevím, je to můj názor...
  • sexxxy nevíte jestli ma holku *3*
    • Má :'D :p
    • Podle toho, co jsem četla holku nemá. Ale vázat se taky nechce.;) chce si zatím jen užívat. Avšak nevím, jestli je to pravda. Odsobně ho neznám,asi nikdy nepoznám.:( Dočetla jsem se to na různých stránkách atd...a bulváru se nedá věřit.;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit