-
Všechno nejlepší nuniku muj <333
-
www.ondrejpavelec.com
www.ondrejpavelec.cz -
seš úžasnej brankář!!!! moooc ti to sluší a těšíííííím se na další zápasy. *14* LIKE *1*
-
Šeš pěknej
*14* *14* *14* -
<3
-
Ses dobrej
*14* -
Všechno nejlepší,hodně zdraví,štěstí a úspěchů v hokeji *3*
-
všechno nej!!
-
-
Ja vim ze je to dlouho ale jak si hral v babovreskach tak ti to tam strasne mooc sluselo byl si sexy ...☺
-
-
sexxxy nevíte jestli ma holku *3*
-
-
Má :'D :p
-
Podle toho, co jsem četla holku nemá. Ale vázat se taky nechce.;) chce si zatím jen užívat. Avšak nevím, jestli je to pravda. Odsobně ho neznám,asi nikdy nepoznám.:( Dočetla jsem se to na různých stránkách atd...a bulváru se nedá věřit.;)
-
-
Ondra je super brankář,a taky moooc hezký.. *14* ..vždycky jsem ho chtěla potkat..a když jsem to nejmín čekala stalo se:D šli jsme s kámoškou do Kozičky,sedli jsme si k baru kecáme kecáme a kdo nestojí za barem a povídá si s čísníkem...Ondra:DD mazec největší..pak si sedl kousek od nás..sebrala jsme odvahu a zeptala se ho jestli by se nevyfotil..Byl strašně milý a řekl,že klidně..chvíli jsme kecali a pak jsem na něho celý večer zírala s podalí... *1* ..alkoholu vypil ne zrovna málo,ale byla super nálada...nečekala bych,že bude tak milý.Takže holky kdo chce vidět Ondru směr KOZIČKA...:D
-
-
U jakých koziček? V řeporyjích? :D
-