-
Nej v partičce
Je to nej člen partičky.Na něj se vždycky nejvíc těším. -
-
Re: Nej v partičce
přesně nebýt něj asi by to nebyla taková švanda
-
-
particka
na slovensku particku ceska nema -
partička
Česká Partička nemůže konkurovat té slovenské... jedinej důvod proč nezrušit tu českou verzi je Ondřej, je fakt dobrej... možná i Slováci by ho chtěli půjčit ;-) -
-
Mě vždycky rozesměje už jenom to, jak on sedí a má podivně zkroucený nohy! :D Potom vytřeští oči, ani nemusí nic říct a už se směju. Je to fakt borec, kterej tu Partičku dělá tak skvělým pořadem, jakým je :) *4*
-
Re: partička
souhlasim a je TO i hetkej chlap ♥ -
Re: partička
přesně :D on je strašně vtipnej ...... dokáže mě udělat najednou šťastnější když koukám na partičku tak když jsem třeba naštvaná tak ve vteřině jsem strašně vysmátá -
-
Re: Re: partička
přesně on je ten nejlepší! z něho nejvíce chlamy! vůbec bych mu netypla 39...možná tak 28 a víc.. je boží ;)
-
-
-
Partička
Ten chlap je borec..je to můj oblíbený člen Partičky :-) -
....
On je tak krááásneej :) aaa a nnejúúžasnějšíí :D Jsem bezkonkurenčně jeho největší fanynka!!! :) :* :D myslim... *14* -
-
jj. je. tak to si nemyslím.... *14* *14* *14*
-
-
Partička
koukám na partičku a je to dost trapný. až na Ondřeje, ten je suveréně ze všech nejlepší.. -
Ondřej Sokol
Milý Ondřeji
Příjměte ode mne gratulaci k vaším dnešním narozeninám.
Přeji hodně štěstí,zdraví,úspěchy
jak životní tak i profesionální. *4* -
Bez titulku
Tak teď jsem mimo. Ondřej Sokol a Jan Zadražil je tatáž osoba? Kdo se v tom máí byznat?.... *16* -
-
Re: Bez titulku
*13* podle mě ne, ne? jde už podlě fotek vidět, že je to jiná osoba! Akorát vlasy a menší podobnost, jinak nic *8* -
-
to teda ne :-) až teď jsem zjistila že to jsou dvě osoby...:)jsem z toho zmatená,nejsou rodina?celou dobu jsem byla zamilovaná do LUdvíka z Vkv -co by Ondřeje a on je to Honza :)
-
-
Re: Bez titulku
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Bez titulku
*má vyznat
-
-
je krasnej
Je nadherně sladkej...miluju ho!!!!!!!!!! *14* -
-
Re: je krasnej
to je nejlepší chlap na světě *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *14* *14* *14* *14* -
Re: je krasnej
Ty si maco
-
-
ne má manželku Kateřinu Lojdovou