-
Ondra je super režisér a herec, moc ráda se dívám na Partičku a těším se na nový seriál Obchoďák, ve kterém bude hrát. *3*
-
Když vidim ty komentáře s tema smajlikama se srdickama tak to ani nečtu *4*
-
-
Náhodou, to jsou ty nejlepší. Když mám blbou náladu, tak jdu sem a směju se jak blázen. *1*
-
-
Ahoj Ondro si moc fajn a si nejlepší s partičky a taky výborný herec :)
Sme si trochu podobní na oko protože taky mám jedno tupozraké a taky jsem vysoká a chci moc moc moc poznat a vyfotit se s tebou,a taky chci jít strašně na vaše vystoupení z partičky např. v Ostravě a chci vidět filmy kde ty hraješ protože vím že v tom budeš užasný *14* *14* *14* doufám že tohle ted a tady čteš.
S pozdravem pro tebe KikuQká *3* *14* -
-
Ondra je super! Ale je mi ho líto, má deprese, fobii z lidí, šíleně moc dioptrií, nevidí na jedno oko,...ale je boží, mám ho moc moc ráda *14*
-
Ty bláho :DD Já z těch komentů chcípám :D btw. Ondro, Dámský Krejčí byl dokonalý :)
-
Ondra je úplně skvělej, já bych mu netipla ani třicet !!! :)
-
Ahoj,jsi úplně boží zbožňuju Tě na partičku koukám hlavně kvůli Tobě! Moc moc moc bych si s Váma chtěla popovídat. Je to můj sen. Mít s vámi aspoň jednu fotku. Miluju Vás :) Někdo miluje Biebra nebo One direction, Já?! Já miluju Vás :) Jo, vím možná sem nnáctiletá puberťačka ale jste můj idol.. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* JSTE BOŽÍ !!! Ps. neřekla bych, že Vám je 40 nýbrž tak 28...
-
jemu je 40 to si dělaj srandu vypadá že je mu pod 30 *8* *8*
-
Taky si myslím, že to tu některé holky přeháněj... Mě se taky líbí Ondra, ale já vím, že na mě teda nečeká *1* *1* A myslím, že na vás taky ne *1* *1* Nic ve zlém, já vás chápu, taky z něho šílím, ale čeho je dost toho je příliš. Vy aspon některé máte štěstí, že vy bydlíte kousek od Prahy nebo rovnou v Praze, za to já do Prahy jezdím jednou ročně, pač bydlím až v Karlovarským kraji *13* a kdybych chtěl jet do Prahy, a chtěla se podívat na Partičku, tak by to teda hodně stálo *13* Ale jinak partička super pořad a jediný pořad u kterého se směju pořád *1*
-
Já chápu, že Ondru má hodně lidí rádo, ale to co tady někdy píšete.. On je vážně hodnej, s každym se vyfotí a podepíše, stačí si zajít třeba na Partičku a slušně ho poprosit. Ale vážně nechápu, jak tu píšete, že si ho vezmete a jak ho milujete. On si to stejně nepřečte holky a i kdyby, tak jemu je 40 a většině z vás kolem 15 ;)