Přejít na výpis diskuzí

Ondřej Sokol

OSOBNOST 31.12.2006 
372 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No :D Podle té poslední věty pochybuji, že to psal on. A vlastně ne jenom podle ní. Myslim, že má maximálně matné tušení, že tato stránka existuje. Rozhodně si nemyslim, že by ztrácel čas tim, že tady bude usměrňovat nějaké náctileté pubertální holčičky. A ten profil, kterej má u jména, aby nám dokázal, že je to on, pro jistotu neexistuje :D A vy, holky, uvědomte si konečně, že je asi o 25 let starší než vy (u některých z vás i o víc,jak tak koukám)! Běžte si hrád s barbínkama, večer sledujte Partičku, ale přestaňte se tady ztrapňovat tím, že si uslintáváte nad Ondrou. Jestli by ty vaše komentáře tady aspoň jednou četl, a zjistil, že je vám zhruba tak 12, 13, asi by mu z toho uplně dobře nebylo, nemyslíte? No, vlastně se to dá poznat i z toho, jak (ne)umíte používat gramatiku. Je to trapné. Nechte ho starším *5* mě *1* *1*
    • Selenator
      Ondra sem opravdu psal, kdybys sledovala facebook Partičky, tak to víš :) Ten, co sem psal pod jménem OndrejSokol je on..
  • *14*
    • Hele Renato, tahle stránka je určená na komentáře a hodnocení Ondřeje Sokola. Né na hromadný kydání zamilovaných smajlíků pod sebe.

Díky
  • je tak hezký *14*
  • Ondra je super!! *5* *14*
  • já ho prostě žeru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14*
  • Miluji Ondru *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *14* *4* *4* *4* *5* *5* *15* *15* *15* *2* *2* *1* *1* *1*
  • *8* *8* *8*
    *16*
  • hele tady se nehádejte!!!
    a kdyby něco sem gej a ondra je můj!jen můj můj můj!!!
    • jsem gej :D radši se na partičku ani nedivej a jdi po večerničku spinkat...
    • Hej tak to máš stonásobnou smůůůlu...jo a píše se to gey kdzž už teda...hele a já tě i lituju, chudáčku,,,bejt geyem určo neni jednoduchý... *1*
  • hi hi
    to je dost hustá hádka!!!
    fandim L.S.K.M.
  • Nechci přilejvat olej do ohně, ale tohle je stránka, kde se člověk chce dozvědět něco o Ondrovi a nebo o něm něco napsat. Ale jak koukám, zachvilku to bude zamořený jenom hádkama několika holek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší