-
Schopnej
Marketu Poulickovou Ti uprimne zavidim, taky bych takovou stabajznu bral. -
Pane Soukupe, po absolutoriu konzervatoře se zřejmě považujete za echt intelektuála, hodně fundovaného... Říct krásně zpívajícímu děvčeti, že to je jako "bagrem na sněženky" Vás muselo stát zřejmě hodně přemýšlení ! Tváříte se jako byste vystudoval minimálně Oxford University a s lehkostí profesora střílíte nesmysly na ubohé 16leté talenty. Např. Foret nebo Amiri zpívají jako buldozery dívčích srdcí , a to je asi ono, co naše scéna potřebuje... BV
-
my love
Chlap každým coulem. No teda až na pár drobností, ale jinak výbornej. Já ho miluju, samozřejmě platonicky *14* *14* *14* *14* -
pan Soukup
co jsem ho včera viděla zase na přenosu, tak jsem opět nic moc jinýho nevnímala. Chjo, proč já nemůžu být v ty soutěži a spolupracovat s ním, to bych fakt byla úplně happy. On je výbornej, vtipnej, hezkej, prostě k sežrání. *14* -
Pane Soukupe, znám se s Vaším dvojníkem. A je to taky basák. Mimochodem výbornej milenec.
-
soukupek
twe sice jste trochu starej jo ale porad sexy..respekt! *14* -
Porotce Xfaktoru
Pane Soukupe, děkuji Vám za velmi citlivý a lidský přístup k soutěžícím - hlavně v pondělí 17.3.2008. Jste profík každým coulem. Ještě jednou díky a přeji hodně úspěchů v hudební oblasti. *13* -
Přání
Ondřeji všechno nejlepší a hodně profesních i manželských úspěchů k Vašim 57.narozeninám přeje Agnes =) *3* -
Přání
Taktéž se připojuji k přání všeho nejlepšího a hodně úspěchů do dalších let, jen tak dál *4* -
Přání
Všechno nejlepší k 57.narozeninám a hodně úspěchů v životě:-) *14*