Přejít na výpis diskuzí

Ondřej Trojan

OSOBNOST 6.3.2011 
7 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý den,
    sháním krátký film - parodii "Sedum", která by údajně měla být studentským filmem Ondřeje Trojana... poradíte mi, kde by se dal sehnat???
    díky
    drakous@seznam.cz
  • Pohled na dnešní dobu

    Pane Trojan, Občanka mě nenadchla. Spíš bych řekl propagandistický filmy. Zkuste natočit zrcadlo o dnešní společnosti. Křišťálový křišťál, bezohlednost, zloději v parlamentu, lež vítězí atd. atd. No zkuste a nebojte se promluvit. ;-)
  • Občanský průkaz

    Dobrý den,
    dnes jsme viděli "Občanský průkaz" a moc se nám líbil. Vůbec nám nevadila jeho délka, mohl být i delší. Jen jedno nám VEĽICE vadilo - nevím, zda je to projekcí v kině Lucerna, nebo Vaším mixérem zvuku, ale 1/3 dialogů je nesrozumitelných (obzvláště v exteriéru) a zvuk je nevyvážený, např. hudba příliš hlasitá. Kazí to celkový dojem a dost nás to mrzelo.
    S pozdravem, manželé Richterovi
  • Želary

    Dobrý den, Vážený pane režisére, producente..,kdy natočíte zase nějaký film jako Želary. Je to po všech stránkách jeden z nejlepších filmů (nejen českých, ale vůbec), co jsem kdy viděl. Přeji Vám mnoho tvůrčích úspěchů!
  • Želary

    Knečne som sa dopatrala k reziserovi Zelarov.Chcela by som Vam povedat, ze pre mna ten film nesie v sebe obrovsku silu a krasu, mozem ho vidiet tisickrat a vzdy ho vnimam rovnako intenzivne, zanechava vo mne hlboku stopu.Vdaka zan
  • Poslední rozhovor

    Zajímalo by mne, co si to ty dvě ženy v Želarech na konci filmu řekly, že je to tak rozesmálo.
    Nemohu tomu porozumět, ačkoliv jsem si to již pustil několikrát, dokonce do sluchátek.
    Nemohl by mi to pan Ondřej Trojan sdělit?
  • Želary

    Mně je 71 let, na konec války se jako dítě velmi dobře pamatuji. Nemohu pochopit jaký jste zvolil konec.(jak se ty dvě ženy chechtají). Takhle to prostě v žádném případě nemohlo být! Lidé na zážitky z války vzpomínali se slzami v očích a zde navíc šlo o vzpomínku na prostou a překrásnou lásku. Vše cenné a nádherné, čím byl naplněn ten film jste úpně zneuctil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit