Přejít na výpis diskuzí

Ondřej Veselý

OSOBNOST 23.7.2008 
48 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Ondřej

Tam je boží.... *14*
  • Re: Re: Re: Ondřej

souhlasim, ondra je opravdu úžasný herec a hrál téměř ve všech hrách na kterých jsem v jihočeském divadle a na otáčivém hledišti byla a pokaždé byl vynikající...už se těšim až ho uvidím v srpnu v televizním serálu Vyprávěj :-D
  • jitkasa

super herec

Ondra jj je to fakt dobrej herec. S kamarádkama sme velice rádi chodily na hry, ve kterých vystupoval např. jsme na něm byly na otáčivém hledišti v Krumlově, malované na skle, Vyvěste tangle atd..a doufam, že se na něj co nejdříve zase dostanu..prostě je to pěkný pokoukání :-) *4*
  • ondrášek

Ondra Veselý,.....................fajn kluk,člověk a především skvělý herec.Nikdy nezapomenu na jeho začátky v divadle J.Myrona v představení ŠUMAŘ NA STŘEŠE.M. *3*
  • dadela

:-)

Ondra je super herec. Moc se mi líbil v roli Škvora v MUŽ SEDMI SESTER *4*
  • Re: Re: Ondřej

Hovno? tak si zajdi do jihočeského divadla na nějakou inscenaci s ondřejem veselým a pak se teprve budeme bavit kdo je tady hovno jo *5*
  • Re: Ondřej

KDO je Ondřej Veselý???Tady je už každý hovno... *5* *1* *1*
  • Ondřej

Ondřej Veselý je nejlepší herec jakého znám *4* a mám ho raději než všecky svoje bývalé nejoblíbenější herce!A taky nejen proto,že ho znám naživo,ale je opravdu úžasný herec a člověk.Doufám,že při příštích prázdninách se mi konečně naskytne ta možnost s ním mluvit osobně *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit