-
Jako herce ho mám ráda. Má talent, ale je ho všude fakt moc!
-
Ondřej Vetchý je good český herec
-
Jeden z nejlepších českých herců vůbec!Za Luňáka by si zasloužil sochu :-)
-
Všechno nejlepší Ondro!:) *14*
-
Ondro jestli to čteš tak vše nej :)
-
Ondro,vše nejlepší k Tvým narozeninám,pro nás Brnáky je velká škoda,že tě vidíme jen ve filmech a inscenacích ale to co dokažeš předvést na divadelních prknech se s televizí nedá srovnat a nejen ty.Kdyžjsem jednou viděla Vladímíra Dlouhého hrát u Bolka v divadle Rivizora úplně to změnilo můj pohled do té doby na to princátko od Arabyly.Stahuji si divadelní záznamy s internetu ale moc jich tam není.Jako herec jsi výborný,to ostatní nemám právo soudit a tvé soukromí už vůbec ne.Musí byt celkém hrozný,být známá osobnost,ztráta absolutního soukromí a svobody,nezávidím.Milada,Brno
-
Dobrý den, teď jsem se dívala na pořad Uchem jehly.Musím říci Ondřeji,že jsem byla překvapená Vašimi názory ,a že můj názor na Vás se posunul o 180 stupňů. Vím,že je to asi jedno,ale jste pro mně ta pravá Celebrita.Díky za Vaše názory a Vás pohled na svět. Ještě jednou díky. *3*
-
beautiful guy! *14* *14*
-
Ondřeji všechno nejlepší,štěstí zdraví,Boží požehnání a radost z dětí přeji k Vašim dnešním narozeninám.Kéž Pán Bůh vyslyší Vaše modlitby.Eva
-
Všechno nejlepší :))))))) *14*