-
Ondrej pamatuješ?
Neviem,či si pamatáš na partu okolo roku 1980-Ivana,Svetlana ja ...Často spomínam na víkendy, keď si sa vracal do Jihlavy a na spoločné výjazdy. Stále Ti fandím a prajem všetko najlepšie v práci a v súkromnom živote. Miro-vojak -
Dobrý večer...
Právě se pročítám diskusí a dozvídám se na vás samé pěkné věci. Je úžasný, že i po tolika letech slávy jste príma člověk. A to je vzácnost. -
prosim o radu
Dobry den, chci se jenom zeptat jesty my nekdo poradi v jakem filmu pan Vetchy lital na motorovem padaku, dekuju moc. -
Eden
Dobrý den, moc se mi líbilo vaše působení v seriálu Eden. -
Velká zebra
Dobrý den,
pane Vetchý děkuji Vám za super zážitek ze včerejšího představení v Kopřivnici. Zvedl jste mi náladu minimálně do konce týdne:-) Měli by Vás platit zlatem. Vaše fanynka -
Velká zebra z České Lípy
Dobrý den, gratuluji k skvělému výkonu na prknech našého divadla v České Lípě.
Já se určitě zastavím, až navštívim Prahu *15* -
dodatečné přání
Dodatečné Vám přeji veselé vánoce, šťastný Nový rok a mnoho úspěchů v hereckém i osobním životě. Jan Mikunda loupežník (Císař a tambor) -
co se děje doma
Ahoj strejdo Ondro, kdy přijedeš do Jihlavy? Možná na Vánoce? Strejda Martin měl něco se zádama, ale teď je to asi už dobrý. Byli jsme na Mikuláše s nima na Okrouhlíku. Taky se už těšíš na Ježíška,já moc. Pozdravuje Tě Anička -
Ondřeji, přeji Vám i Vaší rodině radostné prožití Vánoc a mnoho Božího požehnání do příštího roku, krásné role, pokoj od bulváru a mnoho zdraví. Obdivuji Vaše občanské postoje, osobní statečnost a samozřejmě i herecké umění.
-
v kolika filmech jana sveraka hral ondrej vetchy?