-
Všetko najlepšie k dnešným narodeninám *3*
-
Ondra je jeden z mála v tehle republice kterej je charakter a osobnost,ne jen jako herec ale hlavně jako člověk
-
-
v///o//l//e
-
-
Ahoj Ondro.oblíbila jsem si tě už ve tvých hereckých začátcích,takže díky tobě se můj druhorozený syn jmenuje Ondra.Omlouvám se za tykání ale jsme skoro stejně staří i když ty vypadáš podstatně líp,no co už! *4* Viděla jsem tvoji divadelní hru Léda,kde hraješ s Petrem Nárožným atd., a vždycky když si to pustím zase se musím smátVěděla jsem už v mládí,že budeš dobrej a nezklamal jsi,jsi ještě lepší.Opatruj se.Milada *2*
-
Mně se zdá, že lidi štve, že se Ondra Vetchý veřejně angažuje a říká své názory. Náhodou s ním musím v ledasčem souhlasit a je mi sympatické, že mu není lhostejný vývoj této země.
Zatím jsem si nepovšiml u našich "celebrit" (a pan Vetchý k nim rozhodně nepatří), že by z nich vypadlo něco nad čím by se dalo hlouběji přemýšlet... nacpat se chlebíčky na rautu, vyfotit, vykecat se s kým se vychněli a hotovo. -
Vožený pane Vetchý. srdečně na Vás vzpomínám a také když jsme se seznámili při natáčení filmu Milenci a Vrazi. Působil jsem tam jako ostraha při natáčení a také jsem byl poctěn že jsem u Vás viděl zájem o štěňata které jsem Vám přivezl ukázat, sám jste jedno z nich choval a byl jste na fotce. Rád bych se s Vámi s kontaktoval a byl bych poctěn si s Vámi popovídat jsou to vzpomínky hezké, a tak to byl velký zážitek. Pokud by jste chtěl tak můžeme se s kontaktovat na emailu kolibac2@seznam.cz Budu Vám vděčen. Jinak přeji do Nového roku mnoho zdraví a hereckého umění a také aby se Vám splnilo vše. Spozdrave Drabik Mojmír
-
ondřej vetchý je takový druhý Menšík je to nejlepší český herec *5*
-
dobrý den , jste po menšíkovi druhý nejlepší herec , moc vám fandím a vždycky budu , když mě něco trápí tak stačí si pustit film kde hrajete a hned mi je dobře, nejvíc se mi s váma líbyla pohádka ve spolupráci s panem kronerem nebojsa role ferka, tam jste byl naprosto skvělý , moc by mě zajímalo kolik měříte ? já mám 178cm , zveřejněte to , , mějte se moc hezky u mě jste pán hercu, a zároven nejlepší herec který žije , *3*
zdraví vás fanda václav *4* -
Všechno nejlepší,hodně štěstí a zdraví *1* *2*
-
Co vás všechny zase žere?
-
to je zklamání, bože to je zklamáni ...... *13*