Přejít na výpis diskuzí

Orlando Bloom

OSOBNOST 31.12.2006 
622 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Orlando je nejkrasnejsi pirat na celim svete *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • orli na hajzlovom papieri

co všetci bláznite s tym orlandem, krásnučky na papkanie . začina sa nova orlandománia. Už sa tlači orlandova chrumkava tvarička na hajzlove papiere. Môžte iba snivať Orlandik je v prdeli daleko všetky vas serie.Je mu jedno každa by mu hned naskakovala na vtaka. Orlandik je dobry teplouš. *3*
  • vždycky sem ho měla ráda je dobrej herec a navíc je strašně pěknej nejvíc se mi líbí v pirátech z karibiku
  • Depeshanda
    Já ho zbožňuju *1* *15* *3* *14* *4*
  • Jsi k sežrání a slatkéj *14* *1* Také tě moc miluji *4*
  • i just really love you Orlando! you are so sexy! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Yeah *14* *14*
  • Orlando

Je to úplně supr chlap kterýho zbožnuju je sexi a no prostě nádhernej. *14* *14*
  • Nejvíc božsky vypadal v Pánů prstenů jak Elfí princ Legolas Greenleaf a v PIRÁTECH Z KARIBIKU byl taky božský a furt vnitru těla je nezapomenutelný a odvážný a sexy William Turner a výborně zahrál ve třech Mušketýrech Vévodu Buckinghama miluji tě Orlando jsi fajn chlap a máš na lepší ženu *14*
  • Jsi GOOD I love you Orlando
  • elizturnerova

syn

jméno pro syna vybral fakt pěkné. i když jsem čekala jména jako: Harry, John nebo Steve, Flynn je takové jednoduché a nečekané!!! *14* přeju mu podobu po rodičích a těším se, že ho jednou uvidím v nějakém filmu *1* *1* jako jeho otce. vše nej, Flynne Bloome! *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit