Přejít na výpis diskuzí

Orlando Bloom

OSOBNOST 31.12.2006 
622 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • On je taaaak sexy
  • Všechno nejlepší a ať si pořád šťastný.
  • moje láska největší

njn muj milacek orliček,sex symbol meho života *14* souhlasim s kritikou,že jako herec neni tak dobry jako johnny depp,ale vizáž má stokrát lepčí,je to prostě sexy sympatickej krásnoučkej a sladouček *15* škoda že zadanej *9* akorat by mi k němu sedela nejaka jina holka,tahle je takova ... *9* ...aže by měl nouzy *7* nene,v tomhle bude laska,teda aspon doufam,moc bych mu prala aby už konečně našel tu pravou *14* miluju ho ae platonicka laska e večině připadu nevychazi takže ... *9* mi z těžkym srdcem nezbyva než se smiřit s osudem.....láááááááska je láska mno *14* *14* *14* *15*
    • já myslím že orlando je lepší herec než johnny deep *14* *14* *14*
  • ORLI

Orlando je 100KRÁT NEJ. Neznám hezčího herce. Kam se hrabe Brad Pitt. Jo a v Pánovi Prstenů byl strašně sladkej. Zdravív všechny příznivce. *4*
  • pro všechny co Orlanda pomlouvají: je to váš názor ale každý (i be z vkusu) musí uznat že je sladký a krásný... :-) Orli je sexy týpek a je fakt úžasný *14*
  • Happy birthday, Orlando :-)
  • ma holku??

ma orlando holku??? *16*
  • Orlando je moc krásnej ale Miranda je hnusná a k němu se nehodí je to nafoukaná......a kvůli ní není Orlando v 4.....To je od ní sprostý!!!Většina žen je někdy těhotná a nedávají svoje fotky na face atd aby byly zajímavé!!to bylo blbí a oRLANDA PODVÁDÍ SD NĚJAKIM ŠPANĚLEM *12* *16* *10*
    • tak já nevím ale slušelo jim to
  • Orli je k sežrání!!!

Milé obdivovatelky Orlanda Blooma,vezu se v tom s vámi...už od chvíle kdy jsem ho poprvé spatřila.Mijuji ho celý svůj život.Je mi 52 let...*14* *14* *14* *14*
  • *1* *1* *1* to je oheň...takych info.... *5* stejne silne pochybuju,ze je to jeho ICQ...ale,ale dobre,majte sa seci OK,bye

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit