-
Orlando, happy birthday!!! *14*
-
Všechno nejlepšii :PP
Páni Orlando na 34letého chlapa opravdu nevypadá. Všechno nejlepšii :PP -
Happy birthday *3* *14* *14*
-
pamatujte si že hezkost neznamená vše,na tohle jsem už v životě doplatila tak si z toho vemte příkald,ale jednou to určitě pochopíte,každý si tím musí projít.My ale stejně nevíme pravou tvář Orlanda Blooma,známe ho jen z fotek filmů,rozhovorů,ale nikdy jsme nezjistili jaký je a jestli je to hodná osoba,což ne všechny holywůdské hvězdy jsou. *9* *7* *7* *7*
-
-
Re:
co proti nemu maji -
Re:
mas mozna pravdu,ale kdo rika ze se nim chceme setkat mozna jo ale nam to staci se divat jen na fotky a verit ze pod tou hezkou tvarickou je i hodni a laskavi kluk. *4*
-
-
Orlando Bloom je jeden z mých nejoblíbenějších herců.Nejlepší je jako Legolas z Pána prstenů a Hobita,jako William Turner z Pirátů z Karibiku a jako Paris z filmu Trója.Dobrý byl i v Království nebeském,ale tento film mohl být mnohem lepší,je v něm málo akčních scén a málo obsáhlý scénář
-
orli jee milášek
mmmmmmmmmmmiiiiiiiluju těěěěěě!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* -
Jéjky
Ahojínka lidinky jako opravdu nevím co děláte že tu ma tak malo fotosek *9* no ale to jsem oznamit nechctela ma narozky už za 3 dny a bude mit 30 *14* tak ju nu....jo a no to je všechno jo vše nej orliškoví *15* zatím se mejte papa Bayulla -
je moc hezký moc se mi líbí. Je k sežrání a filmy ve kterých hraje jsou super, hlavně Troja
-
Květ mího trapnýho života
Já ho žeruuuuuuu! -
k sežrání