Přejít na výpis diskuzí

Orlando Bloom

OSOBNOST 31.12.2006 
622 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TAKY NENÍ ŠPATNEJ ALE KDYŽ SE PŘIZNÁM TAK SE MI LÍBÍ JENOM VE SKUTEČNOSTI ALE NE V PÁNU PRSTENŮ 1 1 1 1 JEDNIČKA VE SVIM OBORU
  • ségra

Teda už vím. já sem to věděla celou dobu, ale ségra *1*
  • no je dobrej
  • Miliju!!!

Je to nejkrásnější herec na světě!!!!Je fakt božskej!!!
  • AJUSE 2

MÁŠ DIVNÉ NÁZORY, BYCHOM CHTĚLI VIDĚT JAK BY SE CHUDÁK TVÁŘIL KDYBY TĚ SLYŠEL
  • A mě nikdo nepopřeje?

Ahoj lidi mě nikdo nepopřeje?
    Já jsem se taky narodila 13.1. a upo se s Orlim schodujeme v povaze aji když sečtete čísla z data narození tak nám to vychází stejně. Takže kdyby ste někdo potřebovali vědět jaký Orli opravdu je tak písněte. Já vám kdyžtak eknu co o mně říkají moje kámí a takový by měl být aji Orli.
    Jenom lidi ještě. Nevíte někdo náhodou v kolik hodin přesně se Orli narodil? *7*
    • angel.and.connor

Re: A mě nikdo nepopřeje?

panebože co to meleš za kraviny?? *1* *1* nikdo nemuze bejt stejnej kazdej je jinej!!! *1* *1* teda nevim co to tady zkoušís si myslis ze sme tak blby a zacneme ti vsichni psat?? *1* *1* to asi tezko!! *1* *1*
    • Re: A mě nikdo nepopřeje?

bože co je to za kec *7* tady si někdo myslí.. říkáš jako bys ho znala... *15*
  • Orlando je kwášnej. A ten konec 3 dílu se mi nelíbil a byl smutnej. Já myslela že umřu když ho zabilu (sem i brečela). A nehraje ve 4 díle kvli manželce. *16* *16* *16* *16* *16*
    • kacenka.konasova
      Tak on s ni čekal chlapečka Flynna a bylo by blbi nechat ji tam těhotnou a jít si někam hrát a místo toho (takhle by to měl dělat kazdej chlap) se o ni doma staral. ;) je to od nej hezky,protože takhle vidíš,ze je pro nej důležitější rodina než povoláni ;) :)
  • SSSSSSSSSEEEEEEEEEXXXXXXXXXXYYYYYYYYYYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14*
    MILUJU HO *14* *14* *14* *14* *14*
  • Ahoj Lucko

Ja jsem taky Lucka a moc se mi Orlik libi. Zdravim vsechny jeho fanousky
  • Milassssssssek

Milasssssssssssek je Orlik to jo mila Lucinko. Ahoooj Lucifik

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit