Přejít na výpis diskuzí

Orlando Bloom

OSOBNOST 31.12.2006 
622 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • čauky lidi.Orlik je prostě super že? *14* *1*
  • m.j.

jo

je docela dobrej líbyl se mi docela v pán prstenů a v pirátech ale jinak nic moc *5* *4*
    • darkdragonfly

Re: jo

víš co, radši se běž mrknout do slovníku spisovný češtiny.... *5* mě se totiž zas tak moc "nelíbý" to ten tvůj pravopis *1*
  • BOží

Mno tak on je fakt upe super! *3* *5*
  • ORLANDO JE MAZANˇY TIPEK!!!

Orlando bloom je nádherný. Má krásný ůsměv a celý neodolatelně září. V roli Legolesa je opravdu jednička!nemyslíte? *14*
  • orlando je fakt moc dobrej chlap.když hraje v nějakém filmě a já se na něj dívám,tak si pořád říkám že on to přežije,jinak jsem vždy smutná já ho totiž hrozně miluju.jééééééééééééé ten je nádhernej *14* *3* *4* *14* *3* *4*
  • krásný ORLANDO

MÁM TĚ MOC MOC RÁDA ORLANDO SEŽ NEJHEZČÍ MUŽ NA SVĚTĚ. *14* MÁM TVOJI FOTKU Z INTERNETU.NEJHEZČÍ SEŽ V PÁN PRSTENŮ A MOŽNÁ BUDU MÍT POSTAVIČKU LEGOLASE.MILUJUTĚ ORLANDO. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* TVOJE MILOVANÁ KRISTÝNKA AHOJ AHOJ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Nejkláásnější kluk na světě: Orli!!!

Já si myslím,že orli je lepší než Johny Dep... Já ho upa zbožňuju!!!!§On je upa náááádheeernýýý!!!!!!!!! *4* *14* *14* *14* Krasavec!!!!
  • Pěknej Orlando Bloom

Orlando je pěknej chlap!Ať hraje v Pirátech nebo v troji nebo v pánech prstenů atd....... je to fešák *8* *14*
  • rpattz

ITS RIGHT

Jo jo ten čloěk, kterej říká že asi nemáme žádnou šanci (jako mi fanynky Orliho) má pravdu. Řekla bych že je to řečeno trošku narychlo ale je to pravda........ALE STEJNĚ HO ŽERŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14*
  • katuuliiinkaa

Orli....

No co dodat Orlando je prostě úúúžasnej... *14* *14* *14* *14* ....úpa všude mu to slušíí... *14* *14* *14* ...ae nejvitc mu to sluší v PIRÁTECH Z KARIBIKU.... *14* ..ae jinak je stejně krásnej... *14* *14* *14*
    • atreyka

Re: Orli....

*13* Nejvíc mu to sluší v Pánovi Prstenů *14*
      • soska

Re: Re: Orli....

jjj to je pravda *4*
    • nika.

Jo, v pirátech je nejkrásnější a nejúžasnější *1* Ale ve trojce se na ten konec naprosto nemůžu dívat *9* - na Willa probodnutýho mečem neni pěknej pohled...
      • Re: Re: Orli....

noale v tej šatke....? *7* kedysi sa mi tiež pačil ale teraz?.... *9*
      • elizturnerova

Re: Re: Orli....

no to fakt není pěkný pohled.
        • Re: Re: Re: Orli....

moja reč *3*
    • 4evercharmed

souhlasím:)je prostě božskej *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit