Přejít na výpis diskuzí

Orlando Bloom

OSOBNOST 31.12.2006 
622 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jeho sestra

Nevíte jestli je jeho sestra samantha(nebo jak se jmenuje) mladší nabo starší...protože pokaždé je to jinak *9* ...jinka je Orli úpa súpa *14*
  • pám prstenů dvě věžě

orlando tam hrál docela dobrou roli a taky byl moc hezkej když měl ty blond vlasy::::::::::::-------))))))))))))
  • SEŠ TRAPNÁ A JÁ SE DU NADLÁBNOUT!!! *5* *16*
  • piráti 4

Já náhodou vím proč tam nebude hrát
    jeho snoubenka ted uz manželka miranda kerr muto zakázala *9*
    stejně ale miranda je kráva jednu chvíli mu vypráví jak miluje a v druhý ho podvádí *9*
    • Re: piráti 4

Hale,ale nikdo přece neví,jak to tam u nich bylo,vy jste u toho snad byly,když mu to "zakazovala?"Nebyly....vždyť nemůžete vědět jaká doopravdy je...podle toho kdo co píše,jakej časopis,internetová stránka atd,to nemůžete přece zjistit....tAk nwm proč tady takhle na ní nadáváte,třeba to bylo úplně jinak,než si myslíte....:)))
      • Re: Re: piráti 4

No to nevíme, ale podle toho co jsem slyšela, myslím, že ona hodná nebude. Nemyslím, že si ho brala pro peníze, ale kvůli dítěti. Proč by si ho brala tak narychlo, když už ho předtím 3x odmítla? No nwm jak to mezi nima skončí! *7* On čekal moc dlouho než si ho vzala. Ale to, že mu údajně zakázala hrát...to přehnala...!! *10* To by si od ní neměl nechat líbit. Ikdyž ji má rád....hraní je jeho láska...už natočil tolik skvělých filmů a lidi ho mají rádi. Má tolik fanoušků. A že kvůli nějaké modelce, která ho snad ani nemiluje tak, jako on, nebude hrát v Pirátech je vážně naprd. Kdyby to tak šlo, sepsat nějakou petici!!! *9* Bez něj to nebude ono!! *9* *9* *8* *16* *8*
        • Re: Re: Re: piráti 4

To je jako by jí on zakázal dělat modeling, nebo nejít na nějakou přehlídku. Myslíte, že by to pro něj udělala? Upřímně, myslíte? Já teda NE!!!
          • Re: Re: Re: Re: piráti 4

jasný,ale třeba mu to nezakázala....no to je jedno....nevidíme do toho...ale je to škoda,že už tam hrát nebude..:(
            • Re: Re: Re: Re: Re: piráti 4

Je to asi vazne kr*** a je fak škoda že tam nebude hrát. Teď je jen otázka jestli tam Will bude nebo ne...

Vždyť to,že tam nebude hrát se vědělo už dávno předtím,než spolu začli chodit... *7*

miranda je děsna hnusna krava chudak orlando ještě to nevi stejně si ho určitě brala jenom pro penize.miranda je kr.......................va *3* *1* *15* *16* to mirandě jen tak neprojde *13* *3*
  • Krásný zamilovaný večer s orlandíkem

Ten zamilováný večer ve snu se určite stane *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Jeto krásné prožit celí večer s tak krásným hercem orlandíkem *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Ahoj a nezapoměn miluju tě orlando a tak strašně!!!!!!!! *14* *14* *14* *4* *4* *14* *14* *14* *1* *9* *5* *5* *5* *8*
  • ale tak on ma takovy zensky rysy tak by si mu taky mohla prijit na chut *15* *15* *1* *1* *3* *3*
    • Re:

kdyby se poradne koukli na nejaky fotbalisty(becham,baros...)tak ty taky jsou frajirkove.ONICH NIC NEREKNETE CO?jste ubohy kdo si mysli ze je orli frajirek je jen proste hezkej proto tady jsme ne?kdo je proti tak at se tady nezdrzuje?
  • ...

no....a za necelej tejden má narozeniny *3*
  • Orlando !!!

Je nádhernej ! *14*
  • Orlando

Orlando je ten nejlepší herec na světě!!!Já ho miluju!!!Chtěla bych se s nim někdy setkat!!! *14* *14* *14*
  • Jak ho má asi velkýho???

ach on je taaaaaaaaaaaaaak sexy... Ja se vždycky udělám když ho vidím....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší