-
Miwuju nejvíc!!!!!!!!!!
*14* *14* *14* Je to můj nejoblíbenější herec, viděla jsem jeho 11 filmů a cu vidět i další *14* *14* *14*
Miwuju ho opravdu mocííík *14* -
:-P
♥♥♥♥ Miluju nejvíííc!!!! ♥♥♥♥
♥♥♥ Nejkrááásnějšíí na světěě ♥♥♥
♥♥ Nejúžasnější herec na světě ♥♥
♥ so sexy ♥ -
-
Re: :-P
Orlando je prostě boží a nejvíc mu to sluší jako Legolasovi *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: :-P
tjn *14* *14* *14* -
Re: Re: :-P
přesně taaak!! *14* *14* *14*
-
-
-
Obě role jsou boží!
Mě se líbily všechny Orlandovi role... Nemohu souhlasit ani s angel.and.connor, ani s misa.cr... Sluší mu to všude a i kdyby mezi ty nejhezčí nepatřil, určitě by se mi taky líbil. *1* -
-
Re: Obě role jsou boží!
máš pravdu holka máš pravdu on je nádhernej prostě vsude i v calcium kid byl strasne fesnej takovej straaasne roztomilej!!! *14* *14* *14* *14* *14* (jako ja se vazne omlouvam ale ME se nejvic zapsal do hlavy a do srdicka diky roli legolase tam byl neodolatelnej sladouskej elficek k nakousnuti proste aaaa) *14* *14* *14* *14* *14* *1* -
♥♥♥♥Orlando je nejkrásnějšííí vždycky a všude...♥♥♥♥♥souhlasím ;o)♥♥♥...MILUJU HO ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ -
Naprosto souhlasím s karlokou. Nezáleží na tom, kdo jak vypadá, ale na tom, jaký je uvnitř! *3*
-
-
AAAAAAA
Ty jova já sem se zasejc jednou divala na pana prstenu...a ja tam umírala bože on tam byl taaak užasnej,nadhernej...k sežrání žeru ho super užasnej.....miluju!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
narozky
sice kapku opožděně ale vše nejky. *4* *5* *3* *3* *3* -
jjj
všn,orlando *3* -
Všecinko nejlepší!
Taky se přidávám ke gratulacím nejlepšímu a nejúžasnějšímu herci, který kdy chodil po matičce Zemi! Všechno nejlepší, ať se daří ještě lépe než doposud! *14* -
**Happy Birthday**
Vše nej *14* *14* *14* *14* -
Narozky
Jééé božíčku dneska má narozky orlanek no to je bobma..žeru ho.......a taky přeju Všecinko nej k narozkám a ať se ti dál tak daří..jo a seš Bomba Extra herec *14* *14* *15* -
Happy birthday
Happy birthday Orlando! *14* Přeji Ti také vše nej v kariéře. *3*