-
Bloom
Nejkrasnejsi clovicek na celem svete!! *1* *14* Vim ze hodne lidi si bude myslet ze jsem jen nejaka ujeta pubertacka ale je proste bozi!! Kdybyste tak videli muj pokoj...na kazdem rohu je jeho foteska a jmeno.. *14* Myslim neni spatne mit nejakeho idola *3* -
je nej.
On je prostě úžasnej. -
-
Re: je nej.
orlando je nejlepší *14*
-
-
TITIANE
KEŽBY NĚKDO VĚDĚL ICQ NEBO SKYPE ORLANDA BLOOMA *14* *14* *14* *14* *14* *1* -
TITIANE
I LOVE ORLANDO *14* *14* *1* -
velunka001
je upa nádhernej!!!! *14* *14* *14* -
HANS MATHESON:)))
VIDELI JSTE HO PROSIM NEKDO NA VLASTNI OCI??? *14* -
Milááácek
Orlando je muj milasek... uplne nejlepsi zlaticko!!! je mocinky klasnej *14* *14* *14* -
názor
Myslím že je hloupé ho s někým srovnávat.....každý má něco do sebe a každý je sám sebou..... -
-
Re: názor
posli mi prosim na mojí internetovou stranku více fotek a více textu o tobě. děkuji-
¨Michaela Martínkova *4* *8* *3*
-
-
kkk
Je to hezounek 19* ale vic sexi je Ben Affleck *14* *14* . -
miláček
ahojky lidičky, Orlanda miluju od tý doby co sem viděla Pána prstenů, ale ještě lepší to bylo když sem ho viděla v Pirátech když byl napůl svlečený.Já ho prostě zbožňuju.Viděli ste už jeho poslední film?Já jo a je supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: miláček
Já jsem na tom asi podobně jako ty. Orliho miluju taky od doby, kdy jsem viděla Pána prstenů, ale tam se mi líbil nejvíc, i když v Pirátech mu to seklo taky hodně tak Legolas je pro mě prostě NEJ.................... *14*
-